Ако има някой, който е заплаха за националната сигурност, това

...
Ако има някой, който е заплаха за националната сигурност, това
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Пробив в националната сигурност е да имаме председател на партия, санкциониран по списъка "Магнитски"

Ако има някой, който е опасност за националната сигурност, това е Движение за права и свободи. Това сподели ръководителят на ПГ на " Възраждане " Костадин Костадинов разяснява в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Изказването на Делян Пеевски, че е „ отблъскващ пробив в националната сигурност и безспорна неточност е " Възраждане " да управлява службите ", той дефинира като „ меко казано безочливо ". „ Това го споделя ръководител на парламентарна група на партия, чийто някогашен ръководител избяга и се скри в Турското посолство, чийто по-бивш ръководител занесе лист в Турското посолство на всички български разузнавачи в Турция, които бяха по-късно физически отстранени, чиято парламентарна група неведнъж е имала представители, които са отправяли директни провокации към националната сигурност и към етническия мир в републиката. "

По думите на Костадинов в един миг може да има изненадващи обрати и Делян Пеевски да се трансформира в „ господин никой " в личната си партия поради глобата по листата " Магнитски ", съгласно която той няма право да бъде избиран за съпредседател на Движение за права и свободи.

" Пробив в националната сигурност е да имаме ръководител на парламентарна група, глобен по листата " Магнитски ". Ако той стане съпредседател, аз не виждам по какъв начин Движение за права и свободи ще взе участие на европейските избори на 9 юни. Г-н Пеевски явно е доста обезпокоен за своето политическо бъдеще ", добави водачът на " Възраждане ".

Костадинов разяснява и изявлението на премиера, че е „ обезпокоен, че отпред на Комисията за надзор на службите е застанал представител на „ Възраждане ".

" И ние от Възраждане сме мощно обезпокоени, че отпред на държавното управление стои представител на ПП-ДБ. Ние сме обезпокоени, че подобен човек стои отпред на страната, тъй като излага нашия народ ", сподели водачът на " Възраждане ".

Способностите на Българската войска са мощно отслабени поради човешкия капацитет. „ На процедура, в случай че не дай си боже стане нещо, нашата войска не може да подсигурява националната сигурност. Какви „ Страйкъри ", какви F-16? Да не приказваме, че те са доста малко, второ са остарели, трето, още ги няма, а ние сме платили и едните, и другите на 100%. Ето това е национално изменничество. Денков, Тагарев и Пеевски са доста сериозен пробив в националната сигурност ", съобщи Костадинов.

Около половината от българското население живее под прага на бедността, до момента в който държавното управление насочва милиарди в помощи за Украйна и Съединени американски щати, добави той.

Двамата конституционни съдии от парламентарната квота са определени с директно нарушение на Конституцията. „ Което апропо е парадоксално, тъй като може би едно от първите претенции, което ще преглеждат новите конституционни съдии, ще бъде обвързвано тъкмо с тяхното избиране ", уточни Костадинов.

По думите му Българска социалистическа партия е обезпокоена, че губи доверието на гласоподавателите си. „ Когато са излъгани, тези гласоподаватели имат два избора - или гласоподават някой различен, или минават в лагера на негласуващите. Ние от „ Възраждане " вършим всичко належащо, с цел да покажем, че има опция. Въпреки че знаехме, че няма да бъде определен наш претендент за парламентарен арбитър, ние бяхме длъжни да покажем, че имаме потенциал и капацитет, доста по-качествен от тези на ръководещите. Българска социалистическа партия за какво не предложиха претендент? Защото нямат, това е истината ", разяснява Костадинов.

„ Възраждане " работи по демографска стратегия, добави той.

Българска национална телевизия, „ Денят стартира с Георги Любенов "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР