Ако има някаква промяна, ако държавата погледне към всички клубове,

...
Ако има някаква промяна, ако държавата погледне към всички клубове,
Коментари Харесай

Стефанов: Виждате колко точки Славия е минус от чужди прегрешения

" Ако има някаква смяна, в случай че страната огледа към всички клубове, дай Боже и към Славия, това би било добре. Иначе разчитаме на себе си, на това, което е било до момента. Не се оплакваме, стягаме редиците. Ако всичко е окей и феър в шампионата и в случай че всичко се взема решение с това, което може на терена, вие виждате какъв брой точки Славия е минус от провинения непознати. Да, нямаше да сме в тройката, тъй като аз сбърках, поправих грешката. И след неговото (на Загорчич) идване имаше толкоз ощетяване, че ти иде да скочиш от телевизионната кула. Но, случва се. Каквото за всички, това е и за нас ". Това съобщи президентът на Славия Венцеслав Стефанов на старта на зимната подготовка на " белите ", съобщи кореспондент на БГНЕС.


Столичният клуб се събра през днешния ден за първа подготовка в " Овча Купел ", а на 15 януари ще изиграе контролна среща с Балкан Ботевград на своя стадион, след което отборът отпътува на лагер в Турция до 9 февруари. Там " белите " ще изиграят още пет контроли против Йенс Астана (20.1), Рубин Казан (26.1), Лубан Краснодар (2.2), Сочи (7.2) и Спартак Кострама (8.2). Днес бе показан и новият кондиционен треньор на Славия - Михайло Шекеровски, който за последно бе в щаба на Станимир Стоилов в Левски.

" Няма какво да приказваме, чака ни работа. От това по какъв начин ще си свършим работата зависи и по какъв начин ще се представим в пролетния дял на шампионата. Ние сме клуб, който не трансформира традициите си, работим дружно, стараем се да сътворяваме наши фрагменти, наши футболисти, най-вече с български футболисти, по тази причина се веселя, че старши-треньорът не държи да взима чужденци със съмнителни качества, работи с нашите млади футболисти. Сигурен съм, че рано или късно това ще даде резултат. Аз мога единствено да му пожелая да е жив и здрав, дупе да му е крепко и да стяга редиците, тъй като ни чака доста работа ", разяснява Стефанов, който разкри, че е имал сделка с крилото на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов да се завърне в клуб, само че притежателят на " алените " Цветомир Найденов е решил да задържи българския национал поради другите изходящи прехвърляния.


" Трябва да се подготвим доста добре в тази подготовка и да стартираме доста по-силно в шампионата и да имаме по-хубави резултати. Много работа ни чака. С футболистите си имаме доверие. Аз се чувствам в Славия прелестно и това е ситуацията. Възможно най-високо в класирането ", сподели треньорът Златомир Загорчич по отношение на задачите за пролетния полусезон. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР