Ако има нещо, за което България ще настоява и ще

...
Ако има нещо, за което България ще настоява и ще
Коментари Харесай

Борисов: България ще държи твърдо на темата за кохезионните фондове

Ако има нещо, за което България ще упорства и ще държи твърдо, това е тематиката за кохезионните фондове, заяви премиерът Бойко Борисов  на взаимната конференция в НДК с председателя на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер.
 

Той разяснява и тематиката за Западните Балкани и уточни, че най-безрисковата вероятност за Европейски Съюз е да се построи инфраструктура на Балканите, която да обезпечава съгласуваност. Това освен не носи риск на Европейски Съюз, а ще даде опция за по-голяма конкурентоспособност, повече туризъм и доближаване на хората в целия съюз,посочи Борисов.

 Той благодари за поддръжката и за всичко, което Европейска комисия прави за България. Премиерът се извини на хората за терзанията през тези два дни поради засилената полицейска защита и тапите.

Българското председателство се състои в ключов миг за Европа и за нейното бъдеще, заяви председателят на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер. " Ние сме значително на едно мнение по целите и за българското, и за австрийското председателство, което следва ", уточни  той.
Юнкер означи огромното значение на подобряването на свързаността.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР