Ако има нещо в модата, което е постоянно в последните

...
Ако има нещо в модата, което е постоянно в последните
Коментари Харесай

Панталонът, който всички ще носят през 2023 г.

Ако има нещо в модата, което е непрекъснато в последните няколко години, то това е завръщането на удобството. Вече за никого не е табу да обуе маратонки за офиса, нито пък да носи по-широки и удобни облекла в всекидневието си.

Точно по този начин необятните спортни долнища, познати и под британското си име joggers, към този момент са част от дрешника на съвсем всеки от нас. И нищо не демонстрира този вид панталони да си отиват през 2023 година

Напротив - съгласно WhoWhatWear те освен не престават да са настоящи, само че и ни дават повече благоприятни условия за разнородни тоалети. Най-лесният вид: с маратонки и суичър за релакс в свободното време.

Когато желаеме да покажем знания в трендовете, можем да ги комбинираме с вълнено палто в строга кройка и груби ботуши с връзки.
 Снимка 600811

Също толкоз самоуверено би било да носим спортното си долнище с блейзър и по-елегантни боти, изключително в по-топлите зимни дни. Елегантна дребна чанта е съвършеното допълнение.

Четвърти вид: съчетаваме настоящите joggers със също толкоз настоящите скъсени топове.

За пролетта на 2023 година пък бихме пробвали композиция от спортно долнище с високи кецове вид Converse и типичен дълъг тренчкот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР