Ако има нещо сигурно в тазгодишните модни тенденции за зимата,

...
Ако има нещо сигурно в тазгодишните модни тенденции за зимата,
Коментари Харесай

Модерната рокля за сезон зима 2021/2022

Ако има нещо несъмнено в тазгодишните фешън трендове за зимата, то е, че те са свежи, смели и основани, с цел да носят въодушевление. В звук с необикновената конюнктура огромна част от облеклата на водещите моделиери са ушити от останали тъкани и съставляват същински импровизации, цялостни с оптимизъм, цвят и деловитост. И в случай че, макар студа и неналичието на доста места за развлечение, държите да останете женствени и елегантни, имайте поради, че за сезон зима 2021/2022 наподобява по този начин:
Геометрични фигури

Смелите цветове се допълват от предизвикателни форми – моделиерите сътвориха рокли с разноцветни геометрични принтове, като триъгълници, кръгове и правоъгълници. И въпреки класика да си остава комбинацията от черно и бяло, съчетанието сред други тонове също е на мода.
Сблъсък на цветовете

Модната промишленост се бори с цялостна мощ против обичайните фешън правила във връзка с цветовете, избирайки дръзки комбинации, които крещят „ Тук съм, виж ме! “. Така че върху Вашата зимна рокля може да се съчетаят розово и оранжево, лилаво и блестящо жълто, зелено и кобалтово синьо. Подобни комбинации можете да създадете и с аксесоарите – украшение, чанта, шал, чорапогащник.
Рокля с панталон

По принцип комбинацията от пола/рокля с панталон не е напълно непозната за нашите географски ширини, само че сега е издигната на стилния подиум. За дамите това значи единствено едно – можете да носите обичаната си рокля когато и да е, даже в най-големите студове. И не е наложително панталонът да е стеснен – с необятната си рокля можете да обуете и разкроен панталон.
Кожената рокля

Ако сте фенове на кожените облекла и отдавна чакахте да се върнат на мода, значи този сезон е Вашият. Кожената рокля е част от стилната наклонност да се обличаме в кожа от глава до пети. Без значение дали отивате на работа в офиса, на къса екскурзия през уикенда или на среща с другари, кожената рокля ще Ви подсигурява изящен аутфит и топлота в студеното време. Добавете и кожени аксесоари, които да подчертаят хубостта на роклята Ви.
Рокля с ръкавици

Другата добра вест за сезона е, че дългите ръкавици се трансфораха в шлагер. Освен че са доста елегантни, те са и много топли, а и можете да ги добавите съвсем към всеки жанр рокля. Нещо повече, дългите ръкавици ще Ви разрешат през тази зима да носите обичаните си рокли с пай ръкав, без да изпитвате мраз, без да изглеждате необичайно и без да е наложително да попълвате дрешника си с още нови облекла.
Блясък

Обикновено пазим лъскавите материи за вечерните мотиви, само че смяната на изискванията промени и разпоредбите. Сега към този момент може да носим своите обичани блестящи облекла даже и през деня (разбира се, в случай че не става дума за строго публична вечерна рокля). Добавете елек, тренчкот или блейзър и новата Ви съвременна зимна визия е подготвена.
Прозрачни материи

Идеята да носите транспарантни рокли през зимата може да е на пръв взор малко смущаваща. Но не и в случай че става дума за зима 2022. Добавете тънък пласт облекла под транспарантната рокля – да вземем за пример тънка блуза и дълга пола с подобаваща форма и цвят. Така облечената от горната страна транспарантна рокля ще Ви обезпечи съвременна и впечатляваща визия за специфичните вечери.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР