Ако има нещо, с което всички можем да се съгласим,

...
Ако има нещо, с което всички можем да се съгласим,
Коментари Харесай

Изпробвах любимия инструмент за издухване на косата на Cat Deeley. Купувачите се отказват от Dyson Airwrap за

Ако има нещо, с което всички можем да се съгласим, то е, че Cat Deeley постоянно наподобява безпроблемно блестящо, от облеклото й за This Morning до нея обилни руси кичури. Водещият постоянно се занимава с подскачащо издухване и преди този момент се е възхищавал, че инцидентно е и един от нашите изпитани любимци.

В скорошно изявление Cat Deeley показа, че се кълне в това да оформя косата си. На цена от 67,99 английски лири, инструментът за коса на 47-годишната жена изсушава и оформя по едно и също време, с цел да ви даде компактно изсушаване със сешоар или елегантни, блестящи резултати.

Тя сподели пред списание Closer: „ В Ел Ей мога просто да оставя косата си да изсъхне до басейна. В Обединеното кралство би трябвало да оправя косата си със сешоар и гореща четка.

Всъщност употребявам от няколко месеца и това е една от най-хубавите налични други възможности на Dyson Airwrap, в случай че не желаете да изпуснете близо £500 за инструмент за коса. Предлага се в, той е планиран да изсушава и оформя по едно и също време, тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР