Ако има нещо, от което никога не бихме се уморили,

...
Ако има нещо, от което никога не бихме се уморили,
Коментари Харесай

Пловдивчанин се влюби до уши в кондукторка от линия 222

Ако има нещо, от което в никакъв случай не бихме се уморили, то това е любовта. Тя е онази невидима мощ в света, която ни кара да демонстрираме най-хубавото от себе си. Вплетен в нейната хватка се оказа юноша, който се влюби до полуда в кондукторка на градския превоз на Пловдив, и по съответно за тази по линия номер 222, оповестява Trafficnews.bg.

Симпатичният пловдивчанин споделя, че това не е първата му засечка с нея, само че пеперудите в корема му се появили още от първия път, когато я съзрял. От тогава насам в мислите му непрекъснато се прокрадва нейната красива усмивка и топло кафяви очи.

От дума на дума стана ясно, че Теодор - по този начин се споделя момчето, приказва за едно " доста симпатично и усмихнато момиче, което обслужва линията и постоянно е положителна, възпитана и оказва помощ от сърце на възрастните хора ".

" Помогнете да се свържа с нея, няколко дни проследявам да я видя, само че нея я няма! Нека, в случай че тя види публикацията и има интерес, да се свърже с вас. Обичам това момиче! ", прям е Теодор.

Пловдивчанинът, който не може да си показа и ден без да види чаровната кондукторка, я разказва по този начин: " Тя е с кафяви очи, алена коса и е към 20-25 годишна ". Номерът на рейса е 2996, линия 222.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР