Ако има един универсален съвет за ходенето по срещи, който

...
Ако има един универсален съвет за ходенето по срещи, който
Коментари Харесай

Три неща, които да направите, преди да откриете Истинската любов

Ако има един повсеместен съвет за ходенето по срещи, който би трябвало да чуете, то той е:

в случай че имате нереалистични упования за любовния живот, в никакъв случай няма да разберете по какъв начин да намерите същинската обич или да привлечете здрави взаимоотношения.

Ако сте прекомерно съответни в нещата, които очаквате от бъдещия си сътрудник, оставяте доста малко свободни пространство за запълване, което може да ви направи доста нещастни в любовта.

Също по този начин не очаквайте връзката да бъде непрекъснато толкоз пламенна, както първоначално. Химията сред двама души е особена тематика: значимото е да различавате пристрастеността от съвместимостта и да ревизирате дали вие и сътрудникът ви притежавате поравно и от двете.

Ето три съвета,

които да ви избавят от нездравословните ви упования и да прочистите пътя за същинската обич и здравите взаимоотношения:

Приоритизирайте листата с условия

Не бъркайте нереалистичните упования в листата си с високите условия. Високите условия не би трябвало да са нереалистични, те би трябвало да следват същинската ни оценка за самите себе си. Интелигентните, сполучливи дами са съвместими със също толкоз умни и заможни мъже.

Поставете граници

Задайте си граници и имайте ясна визия кои са нещата, с които няма да вършиме компромис. Стартирайте с малко работа върху себе си. Да се познаваме и да бъдем почтени със себе си, е чудесна първа стъпка, която да създадем. Никога не правете отстъпки по отношение на главните си полезности поради една връзка.

Идентифицирайте главните си полезности

Започнете с "материалните ". Като - желаете ли деца? Разберете какви са възгледите ви за брака, фамилията, мъжките и женските функции. Обърнете внимание и на метода си на живот, фитнес привички, равнището ви на сила, ползите ви, стадия от живота ви, в който сте, убежденията ви.

Запитайте се каква връзка е подобаващата за вас. Как реагирате на обичта, какви са половите ви желания?

Но най-важното - не попадайте в клопката на заблудата, че вие и сътрудникът ви би трябвало да сте напълно съвместими.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР