Ако има един артикул, който наистина ще промени рутината ви

...
Ако има един артикул, който наистина ще промени рутината ви
Коментари Харесай

Разпродажбата за баня на White Company предлага „луксозни“ кърпи и кърпи за лице от £3

Ако има един продукт, който в действителност ще промени рутината ви в банята, това е да инвестирате в кърпи с положително качество и в този момент е превъзходен миг с цел да си купите „ първокласни “ хавлиени кърпи в разпродажбата на The White Company в средата на сезона.

Внушителната ликвидация обгръща всичко - от пролетни артикули за дома до свещи, само че купувачите с орлови очи побързаха да купят " доста абсорбиращи " кърпи, кърпи за лице и постелки за баня, които сега са понижени с 30%.

Една гама, която се оказва изключително известна за тези, които желаят спа преживяване, са класическите кърпи с двоен бордюр – предлага се в разнообразни размери от забрадка за лице до джъмбо чаршаф, кърпата за баня беше £22 и в този момент е £15,40. Кърпите наподобяват тъкмо като тези, които бихте намерили в хотел и защото са направени от чист памук, не е чудно, че купувачите ги разказват като " толкоз меки ".

Можете също по този начин да пазарувате кърпите Waffle Edge Spa с 30% по-малко, които се оферират в три неутрални цвята - сребрис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР