Ако и за теб любовта си е за освидетелстване –

...
Ако и за теб любовта си е за освидетелстване –
Коментари Харесай

Диагноза – любов. Загазил си!

Ако и за теб любовта си е за освидетелстване – ето я и точната симптоматика.

Пролет е. Птичките пеят, сливите цъфтят, а някои хора се чудят какво да вършат. И тъй като няма какво друго – напълно разумно вземат решение да се обичат.

От това психясалото, в началото, летящо, безусловно клинично и изцяло алогично обичане. Ако се припознаваш по-долу. Честито!!! Здравата си го загазил.

Хващаш си нов мъж или принцеса и забравяш тотално за света. Пролет е. Вие рядко излизате от вселената на леглото си. Плюете костилки от череши по пода, облеклата са непотребна детайлност, а телефоните от дълго време са забравени, както и всичките ви другари. Не е преднамерено. Не че не ги обичате – приятелите си, просто сте потопени в това розово екстази, което ви кара да се усмихвате жалко, да ядете странни неща, да купувате цветя и да се чувствате като Бамби в еротично-анимационната версия. Когато не сте с обекта на желанията си, просто имате потребност да го чувствате в близост. Опирате се на инцидентни мъже в трамвая, които употребяват неговия парфюм. Ако мъжете са сами – ви гледат изплашено, само че благо. Ако са с дамите си – в заплаха сте. Казвате името на обичания си, даже на продавачката на вестници пред Кауфланд, напълно несъзнателно, което естествено е необичайно, тъй като – по какъв начин се вмята Димитър в композиция с един брой на „ Ева “ и две кръстословици.

Атакувате всички яки песни в тубата с лек любовен или секси привкус, а у вас е нещо приблизително сред цигански лагер и детски лагер, след урагана „ Катрина “.

Защото вие не чистите – влюбени сте, за бога! Не чистите, не оправяте кревати, преобличате се съмнително постоянно, продължавате да купувате цветя. Завъждате пчели – неизбежно е. Майка ви идва да ви види – обезпокоена е, когато я наричате Димитър. Вика доктор, екзорсист и вуйна ви Верка гледачката. Вие продължавате да сте влюбени. Започвате да пиете чай.

Приятелите ви се обаждат на полицията. И тя нищо не може да направи. Поръчват ви проститутки и духовник. И те са безсилни, а отчето подозрително си потегля с девойките. Купувате си котка. Купувате й котка и розов телефон.

Брат ви се отхвърля от вас посредством държавен вестник. Семейството ви към този момент обмисля разновидността за комуна в Испания.

Ако сте принцесата – приятелките ви пък обмислят нечовечен завършек на земния ви път, откакто чуват името Димитър в отговор на всичко – от по кое време стана, до бременна съм, напълнях и Васко ми изневерява. Говорят с лекар Енчев да ви постави цици. Мислят, че това ще ви накара да се осъзнаете, ще ви разведри и разсее. Слагате си цици – Димитър е удивен, приятелките ви в никакъв случай повече не ви се обаждат. Вие към този момент нямате приятелки – влюбена сте. Не спите заради същата причина, изглеждате като Ким Бейсингър в „ Девет седмици и половина “, ходите на работа умопомрачително секси облечена, не слагате сутиен и се хилите жалко или отговаряте с пресипнал, похотлив глас. Шефът ви е в потрес. Уволнена сте, само че пък имате Димитър и това ви кара да сте щастлива, въпреки и към този момент бедна. Гледате дружно „ Девет седмици и половина “. Струва ви се, че ще живеете постоянно. И живеете най-малко до идването на съдия-изпълнител, откакто напълно сте не запомнила, че този апартамент е на заем и има вноски за заплащане. Та вие сте не запомнила, че имате жилище като цяло, тъй като прекарвате дни и нощи, които се сливат в Димитър. И с Димитър като че ли се сливате, въпреки банката да твърди, че тотално се оливате.

От първичния стадий минават няколко седмици, след това месеци, а след това се осъзнавате на втората година. Нямате другари – тези, дето си потеглиха след циците, не са се върнали.

Димитър се оказва постепенно, само че несъмнено себелюбив гъз, а принцесата от неговите фантазии в действителност е много кисела.

Той не изхвърля боклука, вие си оставяте женските неща на всички места. Не сте влюбени към този момент. Подозрително постоянно се виждате с майка си – това е сигурен знак, че животът ви пропада тотално надолу. Ако я каните да спи у вас в компания на трите ви останали женски приятелки и вуйна ви Пепи, вместо да си легнете до Митко  – безспорно сте се излекували и всички си отдъхват. Поне до идната драма, т.е. обичане. Ако сте гледали горния филм или пък не – помислете идващия път, преди да скочите с главата надолу в пролетната лудост/любов. Или пък не мислете – за вас е супер чувството, а за всички нас е много занимателно. За лекар Радева също. Пролет е.

Инфо: http://www.goguide.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР