Ако и вие сте горд стопанин на куче, няма как

...
Ако и вие сте горд стопанин на куче, няма как
Коментари Харесай

С куче в заведение? Ето къде!

Ако и вие сте горделив собственик на куче, няма по какъв начин да не сте се сблъсквали с казуса къде можете да отидете с домашния си любим, без да предизвикате неодобрителни погледи и многозначителни намеци.

В новия епизод на уеб поредицата URBAN LIFE, водещият Алекс Петренко демонстрира точно някои от тези софийски места, където може да се отбием да похапнем и изпием по кафе или лимонада, без да бъдем “пропъдени”, тъй като сме с куче, а тъкмо противоположното.

Да си добре пристигнал с домашния си любим е към момента рядко срещано в множеството заведения у нас, само че пък това ни дава мотив да разпознаваем точно тези, които посрещат с отворени прегръдки както нас, по този начин и четириногите ни любимци.

 h Thinkstock

Разбира се, значимо е да уточним, че кучето ни въпреки всичко би трябвало да е възпитано, да не досажда на другите гости или да лае, да е неагресивно, имунизирано и добре разходено авансово. Ако всички тези фактори са налице, няма да ви остане нищо друго, с изключение на да се радвате на всеобщото внимание и предпочитание на останалите клиенти да погалят сладурчето на каишка, което добродушно си стои до вас и пръска обаяние.

Кои са тези “dog-friendly” места – вижте във видеото!

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

>>> За още забавни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР