Ако и вие се опитвате безуспешно да премахнете грубата кожа,

...
Ако и вие се опитвате безуспешно да премахнете грубата кожа,
Коментари Харесай

Пукнатини, мазоли, груба кожа: Защо да си давате парите, като е толкова лесно

Ако и вие се пробвате безрезултатно да премахнете грубата кожа, пукнатините и мазолите от стъпалата, то през днешния ден имаме една супер лесна рецепта за вас! Както сами несъмнено знаете от опит, евтините козметични средства в множеството случаи нямат резултат, а тези с натурални съставки са скъпи. Е, ние имаме идеалното решение – домакински крем за напукани пети, които изглажда кожата и я прави нежна като на бебенце.
Грубата кожа на краката постоянно е резултат от гъбични инфекции, липса на хранителни субстанции в организма, носенето на неуместни обувки или някакъв тип нарушаване в ендокринната система.

Добрата вест е, че към този момент имате нужните съставки за това средство вкъщи. Ето по какъв начин се прави тази лесна и ефикасна натурална рецепта за напукани пети, с който елементарно ще се отървете от грубата кожа на краката вкъщи – работи като магия.
средство срещу напукани пети
Съставки:
1 жълтък

1 чаена лъжичка зехтин
1 чаена лъжичка лимонен сок
Приготвяне:
Смесете съставките в купа, до момента в който получите гладка консистенция.
Употреба:
Нанесете пастата върху засегнатите места и покрийте с найлон, като увиете компактно.

Оставете продукта да работи 20-30 минути, преди да изплакнете с топла вода.
Не забравяйте да нанесете обичания си овлажнител в края на процедурата и скоро краката ви ще станат идеално гладки!
Използвайте този способ 3 пъти седмично и кожата ви ще стане видимо по-мека и гладка! За най-хубави резултати е належащо да употребявате това средство най-малко месец. Съдейки по персонален опит, след процедурата е най-добре да обработите грубата кожа с пила за крайници, по-късно ги оставете да почиват 5 минути и нанесете крема, тогава резултатът ще бъде просто съвършен!
Не забравяйте, че преди да употребявате това национално лекарство, е нужна консултация със експерт!

Ето и още изпитани предписания за лекуване на мазоли:
– върху самия мазол се слага листо от живовляк, което се прикрепва към крайници благодарение на лепенка. Нощта се прекарва с компреса, а при потребност се повтаря;
– мястото на мазола и загрубялата кожа към него се потапя в топла вода, след което поставете остъргана кора от лимон. Прикрепете с превръзка и още веднъж прекарайте нощта с компреса. Необходими са най-малко 3-4 процедури;
– ваната с лайка и сода за самун също оказва помощ при мазоли, като за задачата водата би трябвало да е топла, само че не гореща. Краката се киснат за към 20 минути, като содата ще омекоти кожата, а лайката – ще прочисти раните.
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР