Ако и ти си задаваш въпроса: Обича ли ме той,

...
Ако и ти си задаваш въпроса: Обича ли ме той,
Коментари Харесай

10 дреболии, крещящи, че той те обича

Ако и ти си задаваш въпроса: " Обича ли ме той ", виж издайниците, които потвърждават, че възприятията му не са просто краткотраен интерес. Дори и в най-откритите връзки има хора, които не обичат да приказват за обич. Ако и твоят другар, както и моят апропо, когато го попитам обича ли ме, дава отговор:„ Хич “ и се усмихва нежно, обърни внимание на някои моменти, съгласно които можеш да схванеш споделя ли ти истината, или ти си неговият максимален подарък и изненада, cosmopolitan.bg.

1. Понякога той те гледа по този начин, все едно е спечелил шестица от тотото.

И въобще не е значимо, че тъкмо в този миг ти лежиш по пижама на дивана и ядеш чипс, а той с този взор на влюбено кученце наподобява неуместно.

2. Той ти споделя неща, които не е казвал на никого другиго.

Може да има някаква загадка от детството си, или да се опасява от нещо, само че въпреки всичко е събрал храброст да ти опише.

3. Понякога те целува ненадейно.

А ти, неподозирайки за желанието му, тъкмо в този миг се обръщаш встрани и той ти зашива целувка по врата. Е, какво от това!

4. Той поддържа връзка добре със фамилията ти.

Ходи с татко ти на риба, дава препоръки на брат ти и приказва по мобилния с майка ти, когато ти не си заета да отговориш на повикването й.

5. Той в никакъв случай не не помни за теб.

Дори когато е с другари, ти изпраща фотоси на кучето на Иван, единствено тъй като знае, че ти обожаваш тази порода.

6. Вслушва се в мнението ти.

Може, когато си е у дома, той към момента да носи тениската, която не харесваш, само че когато е с теб, в никакъв случай не я поставя и за сериозните въпроси – постоянно се допитва до теб, преди да вземе решение.

7. Дори да му се случват огромни промени, той в никакъв случай не не помни за теб.

Предложили са му друга работа или пътешестване? Той не мисли егоистично и ще разиска разновидностите с теб преди да одобри или откаже.

8. Излиза с теб на пазар.

Вие не живеете дружно и той да не обича кой знае какъв брой магазините, на него му е прелестно да е до теб. А и да ти помогне с торбите.

9. Двамата можете да говорите за всичко.

Ти нямаш секрети от него и не виждаш смисъл да го лъжеш за дреболии. Той постоянно ще те разбере и поддържа.

10. Готов е на всичко, единствено и единствено да те направи щастлива.

Помниш ли момента, когато ти имаше значимо показване, а той предходната вечер трябваше да работи до късно? Но въпреки всичко, се постара да се прибере по-рано, направи ти вечеря и те прегърна, с цел да можеш да си починеш и да си свежа за това твое значимо показване.

Виждаш ли... Дори да сбърчва нос и да те нервира с отговор: „ Изобщо “, когато чуе въпроса: „ Обичаш ли ме “, това не значи, че тъкмо в този миг би трябвало да му вярваш сляпо. Той те обича. И си проличава. Просто отвори очите си за дреболиите, които го демонстрират.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР