Ако и другите партии действаха така, нямаше да има какво

...
Ако и другите партии действаха така, нямаше да има какво
Коментари Харесай

За Борисов скандалът Апартаментгейт е приключен с оставките

Ако и другите партии действаха по този начин, нямаше да има какво да си приказваме през днешния ден. Въпросът е решен – всички са напуснали държавните постове, и морално, и физически. Така министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява абсурда „ Апартаментгейт” и сподели, че „ по-тежки наказания от тези не мога да си показва какви да направим”.
„ Аз му вярвам”, съобщи Борисов в отговор на въпрос дали има вяра на Цветан Цветанов, като обърна нещата по какъв начин той не казвал като Доналд Тръмп, че медиите разгласяват единствено подправени вести. Попитан какво е направил Цветанов, щом му има вяра отговорът беше: „ Така съм преценил”.
Председател на парламентарната група на ГЕРБ ще е Даниела Дариткова – почитан лекар, който може да ги управлява. До края на деня ще кажа кой ще размени госпожа Цачева, с цел да създадем нужните инспекции на кандидатурата. Това разясни Борисов на въпрос кой в този момент ще замести отиващият си от Народното събрание Цветан Цветанов. И добави – дали ГЕРБ ще си увеличи резултата на евроизборите, ще стане ясно на 27 май.
Борисов сподели и, че като си приказвал с Цветанов и Цачева, като призна, че нещата не изглеждали добре. Много бих желал да видя нотариалните актове на всички съседи от тази постройка – едно е да обявиш цена от 2000, 5000 лв. на квадрат, друго е да купиш, разясни министър председателят. Той сподели и, че структурите на ГЕРБ си желали Цветанов и по тази причина той е в партията.
Иначе пръв думата взе Цветанов, който разяснява срещата на ГЕРБ със Съюз на демократичните сили за образуване на коалиция за евроизборите на 26 май тази година. Вторият човек в ГЕРБ прочете съглашението със Съюз на демократичните сили и по какъв начин двете партии ще вземат участие с една листа, че Съюз на демократичните сили получава място номер 6 в листата т.е. избираемо, както и още едно, по какъв начин през целия си мандат бъдещите евродепутати ще са част от ЕНП и да се работи срещу „ Европа на две скорости” и „ за” участие на България в Шенген.
Изказване направи и ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, който дефинира решението като мъчно. Със сигурност претенденти на Съюз на демократичните сили няма да са самият Христов, заместникът му Теодор Петков и основният договарящ за влизането на България в Европейски Съюз Владимир Кисьов. За шесто място в листата претендент на Съюз на демократичните сили ще е Александър Йорданов, а на последно място ще е основният секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров.
Мисля, че е Александър Йорданов е знаков човек от Съюз на демократичните сили, утвърди и Борисов, като подсигурява, че структурите на ГЕРБ ще работят за всички претенденти и „ такива номерца с преференциите”, които си правили „ наши сестрински партии”, нямало да бъдат позволени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР