Ако ходите в Каравелово, не се свързвайте с кметицата. Спирайте

...
Ако ходите в Каравелово, не се свързвайте с кметицата. Спирайте
Коментари Харесай

Не слушайте кметицата на Каравелово, хората имат нужда от помощ

" Ако ходите в Каравелово, не се свързвайте с " кметицата ". Спирайте пред първата къща, която видите и попитайте с какво да помогнете ". Това посъветва Станислав Николов хората, които имат стремежи да оказват помощ на засегнатото от наводненията село в Карловско.

Странно или не това не е първата обява, обвързвана с отвод на помощ от засегнатата страна. Колегата публицист Ивайло Атанасов също осведоми, че помощ не е била нужна по думите на кметицата Славка Червенкова.



Човек чете тази информация и след това гледа фрагменти от селото, и се чуди - в действителност ли тези хора нямат потребност от никаква помощ?

А доброволци има, повече от колкото допускате.

" Утре 06.09., аз и мои другари имаме желанието да оказваме помощ в района с каквото можем. Къде хората имат потребност от нас най-вече и с какво можем да помогнем, с цел да се подготвим авансово? ", попита Иван Мърхов.

" Искам да подаря чисто нови дрешки за дечица на майка от потърпевшите села край Карловско.Ще помоля,жени които в действителност имат потребност да напишат нещо в коментар (Например:имам момиченце на 2г.).На инцидентен принцип ще избера човек. Моля единствено не ми пишете на персонално известие,знам че всеки има потребност от помощ ", прибавя

Дори поданици на село Богдан, имали същата орис, оповестяват, че хората се нуждаят от поддръжка.

" Аз съм от Богдан и приканвам тези хора които имат елементи за ток и непотребни газови бутилки с котлони да ги дават за краткотрайно прилагане на потърпевшите поданици на нашето село или пък в с. Каравелово или Слатина. Лично на мен не ми трябват, само че виждам че на доста фамилии в този момент в този сложен миг ще са им огромна от изгода ", търси помощ

Това са единствено дребна парченце от хората, които са се заели с това да оказват помощ.

Сами преценете на кого да вярвате в този миг.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР