Ако говорим за Буново, това е една тема под сурдинка.

...
Ако говорим за Буново, това е една тема под сурдинка.
Коментари Харесай

Велиана Христова: Трябва да знаем цялата истина за атентата на гара Буново

" Ако приказваме за Буново, това е една тематика под сурдинка. Вероятно, с цел да не обидим Движение за права и свободи. Но нещата би трябвало да се споделят такива, каквито са ". Това съобщи в ефира на " Делници " на телевизия " Евроком " журналистът Велиана Христова във връзка атентата от гара Буново.

" Ако сме естествени и цивилизовани хора, би трябвало да знаем истината за всяко нещо ", добави още тя.

" Трябва да знаем кое е било тероризъм от страна на такива детайли, какво са създали, какво по-късно на тях е направено ", безапелационна бе Христова.

" Трябва да знаем истината, с цел да можем да мислим. Ако човек знае единствено половината истина, той не мисли. Той е вкаран в един коловоз и си повтаря нелепости ", акцентира журналистът.

" Всичко е политика. Това, което се случва в България, изключително с предишното, всичко е политика. Нищо друго няма. Особено това, че има две деца починали в Буново. В България има към 220 деца, които са избити с патрони, разстрели, гилотинирани, те не са починали просто инцидентно. Това се случва в интервала от 1923 до 1944 година. По разнообразни аргументи ", напомни експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР