Ако го изберат на следващите избори в града му, Криско

...
Ако го изберат на следващите избори в града му, Криско
Коментари Харесай

Прави от Габрово Дубай: Криско ще става кмет?

Ако го изберат на идващите избори в града му, Криско ще направи от Габрово Дубай. Изпълнителят се намира там в този момент и е очарован. Не пропуща да пуска клипове нa инфраструктрата.

„ Приятели, в случай че стана кмет на Габрово, ще санирам всички здания ето по този метод. До 4 години Габрово ще наподобява ето тъкмо по този начин. Гласувайте за остарелия Криско – подканва в мрежата своите фенове.

“Да създадем Габрово велико още веднъж ”, пък е слоганът на изпълнителя по сходство на американския му сътрудник Доналд Тръмп.

Заявката на Криско е доста смела, видяха почитателите му. Той не пропуща да споделя с тях почивката  си, поднесена с доста възприятие за комизъм.

Криско споделя фантазията си да стане кмет не за пръв път. Още преди съобщи желанието си. Тогава показа занимателен клип  в обществените мрежи и разгласи:

 „ Габровски студенти, одобриха тържествено кандидатурата ми за кмет на идващите избори “.

Студентите от своя страна дадоха обещание, че ще гласоподават. Някои от тях желаеха да вземат участие в щаба му.  Други пък не имат вяра на думите му. Дали е взел концепцията на съществено, единствено времето ще покаже. Като реализатор се оправя добре, само че дали като властник на град ще бъде сполучлив можем да гадаем.

Автор: telegraph.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР