Ако ГЕРБ-СДС не получат подкрепа от Демократична България и Има

...
Ако ГЕРБ-СДС не получат подкрепа от Демократична България и Има
Коментари Харесай

Борисов: До вчера Трифонов беше чалгар, изведнъж ДБ го подкрепя безусловно

Ако ГЕРБ-СДС не получат поддръжка от " Демократична България " и " ИТН " за проектокабинета им, мандатът ще бъде върнат още на следващия ден или в петък. Това заяви министър председателят в оставка Бойко Борисов пред столичната болница " Софиямед “, представен от Bulgaria ON AIR. Днес той беше изписан след незабавна интервенция на коляното.

Въпреки, че от " Демократична България " няма да поддържат държавно управление с мандата на ГЕРБ, министър председателят въпреки всичко ги предложения на диалог.

" С публично писмо до " Да, България ", с цел да чуем техния формален отговор. Защото доста ми е необичайно по какъв начин сякаш тази дясна партия, сякаш споделям, тъй като те на процедура са най-левите сега, внезапно стартира да харесва и е подготвена без никакви искания да поддържа Слави Трифонов ", съобщи Борисов.

Борисов описа по какъв начин един път със Слави Трифонов отишли на кино. В салона се засекли с някогашния министър председател Иван Костов и брачната половинка му. Костов поздравил Борисов, само че не подал ръка на Трифонов.

" Той се здрависа с мен, Слави Трифонов му подаде ръка, той си бръкна в джоба и не му подаде ръка. Партията на Иван Костов през днешния ден поддържа тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска, приета партия от всички. До през вчерашния ден те бяха чалгари за тях, внезапно отиваме абсолютно да са те, да не са ГЕРБ. Ние това желаеме да се запомни за историята. Както видяхте, блъфират с " Росенец ", само че ние поддържаме за " Росенец ", освен поддържаме, а и внасяме ", добави Борисов.

И посъветва Слави Трифонов да внимава.

" Аз към този момент на Слави Трифонов на мястото щях доста да се тревожа, тъй като в случай че не ти слагат никакви условия, това значи, че ти готвят капан. Аз съм я сърбал попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на Софийския градски затвор, шефа на Върховен касационен съд, всичко му беше добре. Като се съобщи, че желае да става основен прокурор, тогава станахме неприятни. Ако съм бил интелигентен да съм го записал, само че бях правилен ", сподели министър председателят в оставка.

" Той реши да прави партия, аз още не съм решил да върша шоу ", посочи водачът на ГЕРБ.

" Тези партии откакто има такова брутално болшинство - 165 души и за всички постове изрично, дружно, монолитно гласоподаваха, някъде са провели диалози. Ако не създадат със 165 депутати, а почнат да шикалкавят, значи са страхливци и ще тичат при баща Румен да се бие вместо тях ", съобщи Борисов.

След спонтанния брифинг Борисов показа фотоси от престоя си в болничното заведение, до момента в който обикаля пациентските стаи и раздава на подписи върху облеклата на медиците, а по-късно и фрагменти по какъв начин е посрещнат от кучето си в дома си в Банкя. Не пропусна да покаже и фотоси с ММА бойците – Даниел Илиев и Георги Валентинов, които са го посетили и са му поискали бързо възобновяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР