Ако ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяна – Демократична България“ откажат разговори

...
Ако ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяна – Демократична България“ откажат разговори
Коментари Харесай

Костадинов: Ще осигурим конституционно мнозинство, само ако ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС откажат разговори с ДПС

Ако ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме смяна – Демократична България “ откажат диалози с Движение за права и свободи, „ Възраждане “ ще се включи в обезпечаването на конституционно болшинство. Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в ефира на Би Ти Ви.

Костадинов добави, че партията е срещу оферти от Движение за права и свободи план за промени в главния закон и напомни, че групировката е внесла собствен план още преди 3 години. В този документ е препоръчано и закриването на институцията основен прокурор, концепция, подкрепена и от представители на „ Продължаваме Промяната “ (ПП) и „ Демократична България “ (ДБ), означи той, представен от Българска телеграфна агенция.

По мотив избора на Борислав Сарафов за изпълняващ длъжността основен прокурор, Костадин Костадинов съобщи, че сред Сарафов и предшественика му Иван Гешев няма никаква разлика.

Костадинов отхвърли с гласовете си „ Възраждане “ да е осигурило влизането на Делян Пеевски от Движение за права и свободи в комисията по конституционни въпроси. Според Костадинов депутатите от партията не са дали своят вот дружно с ГЕРБ-СДС и попита за какво сътрудниците му от „ Продължаваме промяната “ не са избрали да не се записват, по този метод да повлияят на кворума и по този начин да не позволен влизането на Пеевски в комисията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР