Ако г-н Атанасов каже, че е готов да оглави, която

...
Ако г-н Атанасов каже, че е готов да оглави, която
Коментари Харесай

Борисов подкрепя ген. Атанасов за шеф на служба, „която и да е“

Ако господин Атанасов каже, че е подготвен да оглави, която и да е работа, го поддържам с двете ръце.

Това разяснява пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той разяснява решението на ръководителя на комисията за надзор над службите Атанас Атанасов да се отдръпна от поста, откакто стана ясно, че и
ГЕРБ, и Движение за права и свободи не биха подкрепили промени в службите.
Аз държа доста на ген. Атанасов. По време на война, в която текат маса интервенции по службите, едно преструктуриране, обединение – под половин година не минава. Само печатите, канцелариите, преназначенията – половин година най-малко. Аз не съм споделил, че съм срещу да се случи. Може, когато се успокои ситуацията “, изясни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че към момента няма препоръчан законопроект, който да демонстрира в конкретика какви промени би трябвало да има в специфичните служби.

„ Когато се заприказва в тези служби, съставът стопира да приказва, стартират да се оглежда, да се ослушва. Аз държа доста на ген. Атанасов, знае причините ми, в тях няма нищо, което да опонира на говореното “, сподели още Борисов.

Темата през днешния ден разяснява и депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Той счита, че Атанас Атанасов не е трябвало да напуща поста си.

 
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР