Ако Европа иска сирийските бежанци да се върнат в Сирия,

...
Ако Европа иска сирийските бежанци да се върнат в Сирия,
Коментари Харесай

Оля Ал Ахмед: Хуманитарната помощ за Сирия не може да достигне

Ако Европа желае сирийските бежанци да се върнат в Сирия, махнете им глобите. Махнете икономическото ембарго и блокадата. Медицинско съоръжение и лекарства не могат да влизат по естествен метод в Сирия. Хуманитарната помощ не може да доближи. Това са хора, които аз познавам и страдат. Преди 15 минути е имало трус “.

 

„ Там се вадят с голи ръце хора от руините. Многострадалният народ на Сирия, който от 10 години е във война, се обрича на гибел. Тези хора са измъчени.

 

Оля Ал Ахмед благодари на българския народ за стотиците запитвания и предпочитание да се помогне на потърпевшите в Сирия.

 

„ На Турция й оказват помощ 70 страни, на Сирия-7. ОАЕ сега построяват полева болница. Пратили са 50 милиона $ и екипи за търсене на хора. Страни като Ирак, Либия и Афганистан също помогнаха на Сирия. Летищата там работят, макар разрушените пътища. Защо България не изпрати един Спартан? Да загърбим политиката “.

 

В медиите излезе мнение, че президентът на Сирия не е изискал от Европейски Съюз да задвижи механизмите за приемане на помощ, само че това не е правилно, уточни тя.

„ Официалното държавно управление на Сирия изиска помощ от Организация на обединените нации и всички неправителствени организации.  Това, което пречи филантропичната помощ да стигне, са глобите. Трябва да се отстранен “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР