Ако енергийният министър се е подписал вчера под нещо, което

...
Ако енергийният министър се е подписал вчера под нещо, което
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Доверието към кабинета не е безгранично

Ако енергийният министър се е подписал през вчерашния ден под нещо, което счита за неизпълнимо, незабавно ще му желаеме оставката Ние сме дали доверието си на кабинета, само че то не е безгранично. Това съобщи националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание. Повод бе изявлението на министър Румен Радев, че седемте точки от подписаното през вчерашния ден съглашение сред премиера, министри, депутати и синдикати са " мъчно изпълними ", предава.

Ако нещо не се извърши от обещанията към хората, ние ще бъдем с тези хора тук, начело, предизвести Пеевски, представен от пресцентъра на партията.

Той акцентира, че на министърът на енергетиката е участвал и взел участие в договарянията за съглашението. Енергийният министър би трябвало да си мери приказките. Ако е имало нещо да каже, е трябвало да го каже, съобщи още Делян Пеевски.

Разбрах, че господин Борисов е споделил да идва незабавно. Нека да пристигна незабавно и да изясни какво има поради с изявленията си, уточни още Пеевски.

Напрежението на процедура е стихнало, стачкуват единствено още някои служащи от мините - разискват нещата. Надявам се да няма политически миг, тъй като видяхме, че някои партии се набъркват в митингите, разяснява Делян Пеевски.

Хората е хубаво да прочетат деликатно какво сме се споразумели с тях и ще видят, че е в техен плюс. Когато го осмислят, уповавам се всичко ще бъде наред, акцентира Пеевски.

На въпрос за приноса му в довеждането на договарянията до триумф, депутатът от Движение за права и свободи съобщи: " Направих каквото мога за хората. Това е най-важното - хората да са удовлетворени и да решим проблемите. Кой го е приключил не е толкоз значимо ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР