Ако ежедневно хапвате оцет и отслабвате, това е страхотно. Но,

...
Ако ежедневно хапвате оцет и отслабвате, това е страхотно. Но,
Коментари Харесай

5 странични ефекта от диетата с ябълков оцет

Ако всекидневно хапвате оцет и отслабвате, това е ужасно. Но, несъмнено, в случай че просто заменяте калоричната майонеза с оцет, когато ядете салата. Но в последно време стана съвременна диета, при която се пие оцет и се смъкват килограми фрапантно. До какъв брой обаче е потребно това, не сме доста сигурни.

Ето какво можете да очаквате:

1. Вашата имунна система може да се утежни

Има доказателства, които сочат, че пробиотиците и чревни бактерии значат мощна имунна система. Оцетът е ферментирала течност, а ферментацията има пробиотични свойства, тъй че може да ускорява имунитета... нали? Вероятно не.

Ферментиралите храни могат да оказват помощ да се усилят положителните бактерии в червата ви. Но единствено оцетът евентуално няма да ви даде дозата пробиотици, която ви е нужна, с цел да намерите разлика във вашата имунна система.

2. Може да се чувствате извънредно слаби

С риска да ви звучи мъчително явно, в случай че главно пиете оцет, няма да си набавяте задоволително калории, с цел да имате сила. Това в действителност основава възприятие за дисбаланс.

Ако желаете да започнете да консумирате повече оцет, започнете да го слагате в салатите и ястията си, вместо дресинг, да вземем за пример. По този метод тялото ви ще получи силата, от която се нуждае - и ще спестите няколко ненужни калории в процеса.

3. Може да отслабнете - само че единствено краткотрайно
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР