Ако един мъж започне да оплешивява на 30, това често

...
Ако един мъж започне да оплешивява на 30, това често
Коментари Харесай

Оплешивяването било полезно за здравето

Ако един мъж стартира да оплешивява на 30, това постоянно е сериозен проблем за неговото его. Екип от американски откриватели обаче счита, че неналичието на коса си има и своите плюсове. Изследването им е оповестено в научното списание „ Ракова епидемиология”. Учените настояват, че колкото по-рано един мъж стартира да оплешивява, толкоз по-малко евентуално е той да развие рак на простата. Например принц Уилям, чиято коса оредява още на 27-годишна възраст, е един от щастливците.
Изследването обаче влиза в несъгласие с множеството изявления по тематиката, съгласно които косопадът усилва риска от рак. „ Първоначално откритията ни бяха изненадващи. Ние обаче открихме, че ранното оплешивяване е директно обвързвано с съкращаване на риска от рак на простатата с 29 до 45%.”, декларира пред „ Дейли Мейл” проф. Джонатан Райт, експерт по рак на простата от Сиатъл.
Освен това американски специалисти са открили, че гологлавите мъже са считани за по-секси, мощни и мъжествени. Мъжете няма за какво да се тормозят от загубата на коса - дамите в реалност ги намират за по-мъжествени и властни от събратята им, които към момента разполагат с обилие от косми по главата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР