Ако един мъж е решил да ви напусне, той ще

...
Ако един мъж е решил да ви напусне, той ще
Коментари Харесай

5 неща в поведението на мъжа, които издават предстоящата раздяла

Ако един мъж е решил да ви напусне, той ще се опита да постави завършек на връзката по подобен метод, че самият да не е отговорен за нищо. Просто натурален инстинкт за самозапазване. Та кой желае да се обременява с възприятие за виновност?!

Обикновено дамата усеща с шестото си възприятие, че мъжът скоро ще се реши на мъчителната стъпка и ще прекъсне връзката си. По държанието му тя даже може доста отчетливо да разпознае признаците на наближаващата драма. Промените са явни - той стартира да приказва „ по друг метод “, държи се като някой различен, а не като досегашния грижлив и любящ сътрудник.

Винаги е разполагаем да вдигне скандал

За мъжа е значимо да знае, че не е толкоз неприятен, че не напуща почтена жена, а тъкмо противоположното – бяга от лошотията ѝ, която, в действителност, е повода и да си тръгне.

Следователно мъжът, който набира храброст за разлъка, просто се чуди защо да направи скандал, настояват психолозите. Държи се предизвикателно, съзнателно остава до късно на работа, прибира се у дома намусен и все неща от този жанр.

Може даже да го прави подсъзнателно или пък преднамерено, само че задачата е една и съща – да докара дамата до положение, при което самата тя да приключи връзката. Или най-малко да му даде мотив да затръшне мощно вратата зад тила си и да не поглежда към този момент обратно.

Станал е прекомерно пряк

Колкото и близки, и откровени да сте били преди, сътрудникът ви постоянно е внимавал да не ви обиди или да не провокира скандал. А в този момент е тъкмо противоположното – приказва ви горчиви и неприятни неща, които ви унищожават и които е съвсем невероятно да простите.

Да, това е обикновено. Защото човек, който има намерение да си тръгне, става по-откровен. Болезнено прям и даже искрено озлобен. Иска да изрази това, което го е „ измъчвало “ от самото начало на вашето другарство.

И в края на краищата, откакто е чула сходни неща от до неотдавна любящия мъж, дамата просто остава без думи.

Опитва се да ви „ подхлъзне “ с подвеждащи въпроси

Един мъж, решен на разлъка, се пробва да „ тества “ почвата и в това време да ви приготви за неприятното. Може би даже ще ви предизвика с въпроси от рода на: „ Скъпа, какво ще правиш, в случай че си потегли “, „ Колко бързо ще ме забравиш? “ или други от сорта.

Не всички мъже имат решимостта да изоставен незабавно дамата, с която до неотдавна са делили положително и зло. Затова деликатно „ приготвят почвата за това “.

Той непрекъснато търси от какво да се оплаче

За мъжа е значимо да покаже, че не той е намерил държанка, а той е излъганият. Просто вие не сте го ценили задоволително... Затова ще се стреми да показва по какъв начин го накърнявате или с други думи “ще търси под вола теле “.

Той се затваря в себе си

За някои хора е значимо да „ смелят” всичко душевен, да го осъзнаят на мира, без да се разсейват от външни тласъци. Преди раздялата такива мъже стават по-замислени отпреди – седят с часове, втренчени в една точка, разсъждават.

Те не играят онлайн игри, не се мотаят на телефоните си, не гледат филми... Те слушат деликатно вътрешния си глас.

Разбира се, това може да се дължи и на други фактори. Например, на проблеми в работата - когато човек просто физически би трябвало да отпочине и да обмисли деликатно. Но потребността от това ускорява желанието на мъжа да гледа на взаимния ви живот като че ли извън, да се абстрахира от него.

Забележите ли някои от тези знаци, разказани нагоре, постоянно би трябвало да си имате едно мислено!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР