Ако е вярно, че е заловена с подкуп, това е

...
Ако е вярно, че е заловена с подкуп, това е
Коментари Харесай

Кадиев попита защо няма арести в Столична община

" Ако е правилно, че е хваната с рушвет, това е безсрамие и от двете страни - безсрамие от страна на Иванчева, и от страна на арестуващите. Да държиш часове две дами, да броиш парите на асфалта, да извикаш Антон Тодоров, на кого беше нужно? Това толкоз припомня ареста на Николай Цонев (бел. ред. - някогашният боен министър, който беше оневинен и осъди страната в Страсбург за нарушени права), че стартира да играе негативна роля. Това ли е най-голямата корупция? Защо няма задържани в Столична община? Какво става в Столична община, какво става с основния проектант? Гарантирам ви, че корупцията там е с равнища над регион Младост . " Това съобщи Георги Кадиев в изявление за bTV в коментар за показния арест на кмета на регион Младост на 17 април в центъра на София.
" Тя си представяше, че като кмет ще каже: " Аз не желая градеж " и всичко ще замръзне. Но не може да решаваш нещата, като ги оставяш да висят ", добави още той.
Кадиев дефинира Иванчева, като " изрично неподготвена и това е моята неточност, когато беше номинирана, трябваше да си създадем инспекцията. Протеже в никакъв случай не е била, само че ние се разграничихме доста ясно от нея преди повече от 9 месеца. От тогава нито съм я чувал, нито съм я виждал. "
Изводът, който си е направил политикът от случая, е, че " да си добър протестиращ не значи автоматизирано, че ставаш добър управленец. "
По-рано пиарът на регион " Младост " Петър Кърджилов описа, че кабинетът на Иванчева е бил претърсен: " Факт е, че имаше нарушение на човешките права. Със сигурност ще бъде заведено дело в Европейския съд за човешките права (ЕСЧП) и ще бъде извоювано. Няма да е първото такова дело. Ако в действителност е скалъпено, това е страховит позор за България и Европа, а ние тук сме уверени в това. "
От Инициативен комитет " За Зелен Младост " обявиха, че Иванчева е била държана до 2:30 часа през нощта за обиск в дома ѝ. По ръцете на госпожа Иванчева няма мастило от белязани пари и това ще се потвърди от съда, сподели още член на комитета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР