Ако е имало сценарий за падането на кабинета, със сигурност

...
Ако е имало сценарий за падането на кабинета, със сигурност
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев, ИТН: По-скоро ми се струва, че е имало сценарий ИТН да е номинален партньор, с когото да се прикрият срамотиите, с ИТН да бъде опран пешкирът

Ако е имало сюжет за рухването на кабинета, сигурно не сме знаели за него. Това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV Ивайло Вълчев от " ИТН ".

Като се замисля, от дистанцията на времето по-скоро ми се коства, че е имало сюжет Има Такъв Народ да е номинален сътрудник, с който да се прикрият срамотиите, с Има Такъв Народ да бъде опран пешкирът, съобщи Вълчев.

Цялата сила, с която трябваше да се разгради предходният модел и да се гради отначало, отиде в разправии, добави той.
Не съм склонен с тезата, че през цялото време задачата на Има Такъв Народ е била не да работим, а да взривим обединението. Не мисля, че има човек с естествена логичност, който може да одобри тази теза, акцентира Ивайло Вълчев.

Попитан дали поддържа думите на президента, че има безпорядък в енергетиката, той уточни: " Имаше способи да се вземат други решения в енергетиката, само че предложенията на издигнатия от Има Такъв Народ министър на енергетиката не са били възприети ".

В отговор на въпрос за упованията му за изборите, Вълчев съобщи: " Има Такъв Народ за трети следващ път оказва, че не влиза в политиката, с цел да се добере до властта и да не мръдне от там. Показахме, че за нас е най-важното да се прави това, което се приказва, да няма това двуличие, на което станахме очевидци. Не желая да се научим да сме политици като хората от системата ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР