Ако Дядо Коледа ви донесе бебе за Коледа, помислете колко

...
Ако Дядо Коледа ви донесе бебе за Коледа, помислете колко
Коментари Харесай

6 научни причини защо декемврийските деца са специални

 сладко-бебе

Ако Дядо Коледа ви донесе бебе за Коледа, помислете какъв брой мощно е провървяло на дребния горски дух! Декември в действителност е най-рядкото време за рождени дни (а пък на 24 и 25 декември се раждат още по-малко), по тази причина декемврийските деца са специфични. 

Това може да значи, че бъдещите купони във връзка рождените дни малко ще опонират на коледните празници, само че това значи и че детето ви ще порасне, знаейки, че неговият специфичен ден е съвпаднал с интервал, който множеството деца считат за в действителност магически! 

Ето няколко аргументи за какво децата, родени през декември, постоянно са празнично знамение:

Лягат рано и рано стават

Изследване на студенти от италиански и испански университети посочило, че родените през декември по-често стават вид „ чучулига “, в сравнение с тези през лятото. Тоест, те са по-активни заран.

Други проучвания посочили, че децата, родени по това време на годината, по принцип заспиват по-бързо (ура!).

Те ще бъдат най-малките в класа 

Много родители се вълнуват, че декемврийските им деца ще се тормозят по този мотив. Но това в действителност е потребно!

Изследванията демонстрират, че най-младите по-лесно запомнят и проучват информацията. Трудно е да бъдеш минимален в детската градина, само че по времето когато детето ще отиде да учи в университет, по-малките ще превъзхождат по-големите.

Най-вероятно декемврийското дете ще стане стоматолог

По данни на „ Гардиън “, преброители във Англия разкрили, че родените през декември най-често стават стоматолози.

Те са левичари

Според проучванията на Университета във Виена, момчетата, родени през декември, има огромна възможност да станат левичари.

Изследване измежду 13 000 възрастни посочило, че 7,5% от дамите и 8,8% от мъжете били левичари. Когато експертите разгледали датите на раждане, разкрили, че множеството мъже-левичари били родени сред 1 ноември и 1 януари.

Декемврийските деца са или Стрелци, или Козирози

Ако вярвате в астрологията, то добре знаете, че рождената дата има значение. Родените от 1 декември до 21 декември попадат под знаака на Стрелеца. Представителите на тази зодия са екстроверти, които обичат да пътешестват и да опознават новото. От 22 декември до 31 януари са Козирог – мощна, решителна и съчувствена персона.

С времето ще им порасне коса! Бяла като на Дядо Коледа

Известно е че декемврийските деца имат по-големи шансове да доживеят до 100 години.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР