Ако двама души имат наистина дълбока връзка и са наистина

...
Ако двама души имат наистина дълбока връзка и са наистина
Коментари Харесай

Ако на две души е предопределено да бъдат заедно, те ще намерят общ път

Ако двама души имат в действителност дълбока връзка и са в действителност предопределени един за различен, те ще би трябвало да преминат през изпитания, преди да могат да се съберат още веднъж - до края на живота си.

Няма потребност да се опасяваме от раздялата - това е времето, което ни е обещано, с цел да можем да разберем същинското отношение към непосредствен и значим човек.

Ако срещнете някой, с който чувствате същинска връзка в неправилния миг в живота си, неизбежно ще се разделите, без да знаете дали в последна сметка още веднъж можете да се намерите.

Понякога срещаме някого единствено за момент и се събираме с този човек завинаги след години. Вселената работи по доста необикновен метод. Ако ви е предопределено да сте с някого, той несъмнено ще се върне при вас, без значение какъв брой време лишава.

В последна сметка още веднъж ще се срещнете, само че това ще бъде среща на двама души, които към този момент ще са подготвени за пълноценна връзка.

Въпреки това не можете просто да седнете и да чакате някой да пристигна, да го обичате толкоз доста, че да загубите мозъка си. Трябва да работите върху себе си, да растете като персона, като в същото време поддържате преданост към същинското си Аз.

И може би едвам тогава Вселената ще изпрати човек, който ще ви издигне на върха на света, без значение дали сте го срещали преди или не.

Разбира се, не трябва да мислим, че всеки човек, който обичаме, ще се върне при нас още веднъж. Обаче тези, които са предопределени за нас, несъмнено ще се върнат. Това предписание важи за любовните връзки, другарството и други форми на нашите взаимоотношения.

Ние не сме в положение да направляваме други хора и разбира се не можем да направляваме Вселената. Следователно оставете Вселената да направи за вас това, което сметне за належащо, и тогава вижте какво ще се случи.

Някои от най-важните неща в живота би трябвало да пуснем за известно време. И в този промеждутъчен интервал, когато ние с нашите близки и значими хора сме надалеч един от различен, ние ставаме тези, които би трябвало да станем.

Тези хора могат да се върнат или могат да останат фантазия. Но каквото и да е, те въпреки всичко ще оставят незабравим отпечатък в сърцата ни.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР