Ако другите гласоподаватели бяха мотивирани колкото подкрепящите Движението за права

...
Ако другите гласоподаватели бяха мотивирани колкото подкрепящите Движението за права
Коментари Харесай

Получихме си заслуженото черно frognews.bg

Ако другите гласоподаватели бяха стимулирани колкото подкрепящите Движението за права и свободи – ситуацията щеше да е друго.

 

ГЕРБ към момента има поддръжката на най-малко 200 000 гласа от техни хора в институциите. Зависими, свързани и прочие – без значение – фактът е реалност.

 

Хората привикнаха с мафиотската страна, приспособиха се да търсят решение всеки за себе си и това ще ни държи на дъното в Европа още известно време. Колко? Вие кажете.

 

„ Възраждане “ взеха своето от настроените против всичко и всички недоволници. Не е значимо дали ще го признаете.

 

Българска социалистическа партия е източвана от Стефан Янев, Костадин Костадинов, Кирил Петков и останалите. Объркана работа.

 

Българският народ желал кабинет, желал непоклатимост? Глупости. Ако искаше, щеше да прояви разсъдък. Няма признаци за нещо сходно.

 

Немощното българско общество няма визия какво тъкмо желае. Освен, че се надява на някакви спасители, които да ни трансфорат в Швейцария на Балканите. Пълен парадокс.

Слушайте анализаторите и коментаторите, купените и подвластни медии. Ще се повтаря едно и също.

 

Чехия, Хърватска, Румъния, Словения и Словакия, да вземем за пример, ще бъдат от ден на ден идеал.

 

Ако желаете да станем естествена страна, би трябвало да го създадем сами. Засега това се оказва непостижимо.

 

Ами ще я караме по този начин, до момента в който проумеем, че симпатично бъдеще и почтен живот, ще реализиран младите и можещи хора. Техен ред е. Нафталинът на статуквото ще продължава да ни държи на дъното. И да ни ограбва. Такива са нещата. Грозни и действителни.

 

Ще следим мъчителни ходове и опити за скалъпване на някакъв кабинет. Тъжна панорама ще е.

 

През това време служебното държавно управление ще продължи да ръководи, а концепцията за президентска република от ден на ден ще си пробива път. Лабилността на публичната мозъчна активност може и докара нещо в тази посока.

 

Утрото е по-мъдро от вечерта, споделил народът. Може, само че в случай че става дума за народ има концепция да се разсъни.

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР