Ако ДПС влезе във властта, България ще влезе в еврозоната

...
Ако ДПС влезе във властта, България ще влезе в еврозоната
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Коалицията ще бъде минимум между три партии

„ Ако Движение за права и свободи влезе във властта, България ще влезе в еврозоната и Шенген. Трябва да има обединения. Според нас обединението ще бъде най-малко сред три партии “, сподели претендентът за народен представител от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Събитието съответства със свещения за мюсюлманите месец Рамазан

По думите му Движение за права и свободи са подготвени да водят диалози с всички.

„ Много неприятно усещане прави позицията на Политическа партия във връзка с резултатите от изборите - „ ние ще съставим сами държавно управление и ще потърсим поддръжката на останалите “. Това е ужасно наивно. Новото формирование няма задоволително опит, няма построена съдружна просвета, има самочувствие, което не дава отговор на техните управнически благоприятни условия, интелектуални и всевъзможни други. Всичко зависи от това не кой ще е първи и втори, а по какъв начин ще подходят партиите “, допълни Цонев. 

Разликата сред двете водещи обединения – ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, е едвам 1,4 процентни пункта

Според него до момента в който не се реши политическата рецесия, България ще бъде изправена пред финансова такава.

„ Хората считат, че най-важният приоритет е оправянето с инфлацията, високите цени и прогресивното обедняване. Също по този начин поддръжката на българското произвеждане, на земеделските стопани, достъпът до опазване на здравето, възстановяване на обучение. Много говорихме и за правосъдната система “, сподели Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Пет политически сили биха влезнали в 49-ия парламент, три обединения са под бариерата

Той смята, че  трябва да включва ограничение на пълномощията на основния прокурор и „ обособяване на двата съвета - съдийския и н прокурорския Сисш правосъден съвет “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР