Ако достоверността на записа се потвърди, няма да бъдем свидетели

...
Ако достоверността на записа се потвърди, няма да бъдем свидетели
Коментари Харесай

Ако записът на Борисов е истински, ще има сериозно разклащане на държавността, смята политолог

" Ако достоверността на записа се удостовери, няма да бъдем очевидци единствено на стихия в чаша вода, а на по-сериозно разлюляване на държавността, защото това е пряк удар против водещи институции и техните лица - министър председател и президент ". Това съобщи пред БНР политологът Любомир Стефанов в коментар на брифинга на премиера Бойко Борисов и ръководещата партия ГЕРБ поради скандалния запис и фотоси, изтекли в обществена мрежа.

По думите на Стефанов този вид офанзиви против държавното управление ще продължи, защото напъните на ръководещите за присъединението на България към валутно-курсовия механизъм ERM II, прочут още като " чакалнята "  на Еврозоната, както и усилването на позициите ни в НАТО, не се харесват на доста хора в страната, а и отвън нея.

" Въпросът е прокуратурата да откри с всички вероятни експертизи дали са действителни тези записи, или са съединени и манипулирани. Притесненията стартират да нарастват право съразмерно на тяхната правота. Премиерът Бойко Борисов си има прочит на тези неща, естествено политически, тъй като той е и водач на най-голямата партия ГЕРБ, и има интерес във всяка една обстановка да натрупа политически дял. Същото важи и за техните съперници ", разяснява политологът.

Той също по този начин съобщи, че в случай че изтеклите през вчерашния ден в интернет фотоси, за които се твърди, че са от спалнята на министър-председателя, са същински, това представлява сериозен пробив в националната сигурност. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР