Ако достатъчно дълго сте общували с Риби, навярно ще е

...
Ако достатъчно дълго сте общували с Риби, навярно ще е
Коментари Харесай

12 причини защо Рибите са най-прекрасните хора на Земята!

 зодия-Риби

Ако задоволително дълго сте общували с Риби, вероятно ще е съгласите, че са сложни за схващане. Мнозина си признават, че постоянно нямат ни най-малка визия както се случва в главата на тези хора и се усещат неразбрани или погрешно изтълкувани. Ето 12 аргументи за какво хората от зодия Риби са едни от най-интересните:

Те са 12-та зодия

Рибите са последният знак в зодиака и това значи, че хората, родени под този знак, имат характерностите на предходните 11 знака.

Точно по тази причина би трябвало да се положат старания, с цел да се разшифроват възприятията на Рибите.Рибите са нерешителни, даже в дреболиите. Това са другари, които споделят „ Да “, само че след това се отхвърлят от думите си.

Сблъсъкът на разнообразни черти на характера водят до това, че Рибите първо мислят, а след това усещат. Да, Рибите могат да бъдат доста импулсивни, само че те първо мислят преди да работят. Това значи, че постоянно са подготвени да пробват нещо ново, даже да е единствено за един път.

Винаги са в търсене на нови усещания

Както към този момент споменахме, Рибите имат нужда да опитат новото и постоянно са щастливи, в случай че намерят кой да им прави компания. Те са подготвени да поддържат връзки с дейни, открити и решителни хора.

Те са състрадателни и великодушни

Състраданието на Рибите от време на време стига до крайности. Но това е в действителност хубава линия и те го вършат изцяло откровено.

Ако ви е нужно състрадание, обърнете се към другар от зодия Риби.

Рибите мъчно отличават действителността от илюзията

Рибите са невероятни мечтатели. Тази зодия е ръководена от Юпитер и Нептун, а последният самичък по себе си е заблуда.

Рибите постоянно се мятат от една цел към друга и задачите постоянно наподобяват невъзможни, само че Рибите имат вяра в тях.

Управлявани са от емпатията

Рибите доста надълбоко усещат страстите на другите. Това е удивително качество, само че то постоянно внася комплициране в прочувственото им положение, тъй като пренебрегват личните си усеща.

Ако ви би трябвало рамо, на което да си поплачете или откровен съвет, Рибите самоотвержено ще оказват помощ.

Способни са да мислят ясно единствено уединено

Когато човек прекара няколко часа, затворен в стаята си, това нормално значи, че не е както би трябвало, нали?

Но не и за Рибите. Ако Рибите са принудени по през целия ден да поддържат връзка с хората, то до избрана степен го вършат на автопилот.

На тях им е нужно време, с цел да бъдат сами. Това им оказва помощ да си съберат мислите и да се усещат продуктивни.

По природа са интроверти

Това на първо място значи, че от самото начало те се пробват да се обкръжат с нови хора, само че не виждат по кое време тези хора се трансформират от нови хора в същински другари.

Освен това, на Рибите им е мъчно да бъдат същински с хора, които не са им близки.

Рибите одобряват безусловно всичко

При някои Риби това провокира куп проблеми, тъй като те постоянно виждат най-хубавото в хората. Вероятно този, който е решил, че човек е „ почтен до доказване на противното “, е бил Риби.

Ако Рибите си провеждат ваучър, ще се образува доста забавно общество, тъй като там ще има хора от всички обществени групи.

Те са хипер чувствителни

Наистина доста. Думите могат надълбоко да ранят Рибите и може би по тази причина вашият другар Риби в последно време не е доста приказлив.

Внимавайте в изразите и бъдете почтени в възприятията си, тъй като Рибите чудесно усещат страстите на другите. Ако сте под стрес, вашият другар Риби също ще го почувства.

Имат идеален, съвсем галактически разум

Това са високо духовни персони, затова на множеството смъртни им е мъчно да ги схванат. Затова Рибите са измежду най-сложните зодии, притежаващи идеален разум, и са способни да свържат индивида и космоса.

Винаги са подготвени да оказват помощ

Рибите са способни да пожертват себе си поради другите и духовността им излиза отвън рамките на религията. Родените под този знак по принцип са предразположени към безкористна помощ. И по тази причина постоянно се възползват от великодушието им.

Те са непоправими романтици

Дълбоко в душата си те са правилни, нежни и великодушни. Рибите са подвластни на доста дълбоки страсти. Те са буйни любовници, имат потребност да почувстват същинска връзка с колегата си.

За този знак не са присъщи краткосрочните връзки и интриги. Рибите са правилни и любящи сътрудници.. Те обичат да подаряват с обич и сътрудникът им постоянно да се усеща значим и специфичен.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР