Ако доскоро наричахме Щатите Страната на неограничените възможности, то това

...
Ако доскоро наричахме Щатите Страната на неограничените възможности, то това
Коментари Харесай

Луксозен, стилен, с гледка: Зара от Биг Брадър показа дома си в Дубай

Ако до неотдавна наричахме Щатите " Страната на неограничените благоприятни условия ", то това название към този момент повече отива на Дубай. Така се случва в последните години, че известни българи отиват там и не просто се връщат неведнъж, ами и заживяват в емирството.

Така направи и легендата на родния Big Brother Зара, която от известно време и работи точно в Дубай. 

Виж още: Ето това е благотворителност! Новото гадже на Десита я зарадва с първокласно и дизайнерско украшение

Каква е специалността на риалити звездата, не е напълно ясно, само че сме съвсем уверени, че става въпрос за нещо, обвързвано с тренировки, коучинг или йога. Просто с това изобилства профилът ѝ в Instagram.

Но отвън гледките от обичаните места на Зара в Дубай, до момента като че ли не бяхме виждали дома ѝ там. А той е много, много моден:

" Хубаво е да си у дома ", написа Зара под фотографията, а ние напряко нямаме думи след тази панорама от прозореца ѝ! Всъщност Зара и преди този момент е показвала конюнктура, напомняща домашна, само че в никакъв случай не е конкретизирала дали става въпрос за нейния дом. Като тази кухня да вземем за пример:

Виж още: Скромно момиче: Анси от Един за различен сподели за какво всички толкоз я харесват

Или пък тази спалня:

Иначе в последните часове риалити героинята се оплака, че не е била по никакъв начин в въодушевление, само че все пак е съумяла да отиде до фитнес залата. Възхищаваме ѝ се!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР