Ако добавим енергията на Мая Манолова в електроенергийната система на

...
Ако добавим енергията на Мая Манолова в електроенергийната система на
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Ако включим енергията на Манолова, спираме АЕЦ Козлодуй

Ако прибавим силата на Мая Манолова в електроенергийната система на страната, би трябвало да спрем АЕЦ " Козлодуй " . Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов в студиото на bTV във връзка загубата на Манолова на кметската конкуренция в София.

Манолова даже не е и лява , не е ясно какъв политически индивид съставлява. Тя е мъчително амбициозна жена, София щеше да й е тясна, нейните упоритости и благоприятни условия са доста по-големи от столичния град. Добре е че ще има време да се приготви за своите амбициозни проекти, съобщи финансовият министър.
 300 000 лева икономисала заменената поставка от ремонта на Графа
300 000 лева икономисала заменената поставка от ремонта на Графа

Настоящата поставка с равнища е по-лоша от плануванаъа

Добрата вест е, че София не се подведе по манипулативните внушения.

Според него имало внушения година и половина какъв брой неприятни неща се случвали в София (почти толкоз време медиите наблюдават ремонта на централната столична улица " Граф Игнатиев ", Ларгото, бул. " Дондуков " и други поправки, които незабавно по-късно трябваше да бъдат поправяни - б.р.).
 Година след ремонта на ремонта има потребност от трети ремонт на Ларгото в София
Година след ремонта на ремонта има потребност от трети ремонт на Ларгото в София

Гаранцията на обекта е 10 години

Някой от жителите може да са недоволни от направеното. Начинът на правене на политика става все по-прецизно изкуство.

Този обществен опит що ли не го направиха в други огромни градове - предпочитание за самоцелна промян а. Столичани резервираха хладнокръвие и не се подведоха. Социален опит е да сложиш човек, който в живота си не е управлявал нищо, на най-големия град в България . Човек, чийто полезности са противоречиви, сподели Горанов, обвинявайки, че имало отрицателни внушения за досегашното ръководство в София.

На въпрос: " Нима журналистически материал е подстрекателство ", Горанов отговори, че натрупването единствено на избран аспект може да се трансформира в операция.

Запитан: " Когато има насъбрани неточности - това подстрекателство ли е ", финансовият министър отговори, че всеки гледа тв приемника по собствен метод - чашата може да е полупълна или полупразна.

Относно загубите на ГЕРБ, той сподели: " Загубихме там, където не победихме - Русе, Благоевград ". Оценката за тези два града е друга, разясни финансовият министър.

Атанас Камбитов през годините в Благоевград евентуално е натрупал негативи. Очевидно не можеш да купиш хората единствено с материалните придобивки (ремонтите в Благоевград - б.р.). Неслучайно локалният бизнес издигна самостоятелен претендент, подсилен от доста локални партии. Внимателно анализирахме, загубата. Дано новият властник на града се оправи по-добре, сподели Горанов.

Русе е единствената чиста победа на левицата . На множеството места те нямаха храброст да повдигнат собствен претендент .

Ролята на Цветан Цветанов се прекспонира . Той беше ефикасен като партиен функционер, сподели Горанов във връзка на освободения от всички управителни постове Цветанов, който обичайно бе началник на предизборния щаб на ГЕРБ.

Горанов се стимулира с въпроса за какво във Велико Търново претендентът на ГЕРБ бие на първи тур, а в Благоевград рухването е много мъчително. Анализът е, че Панов в Търново е съумял да убеди своите гласоподаватели. При Камбитов в Благоевград партията му оказа помощ, за втори тур е издразнил по някакъв метод хората, сподели Горанов.

За обвиняванията, че в София има пазаруване на гласове, финансовият министър запита: " Колко гласове може да купиш в София. Колко са протоколите, в които ромските гласове надвиват за ГЕРБ ".

Той разяснява и изказването на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ часове след края на балотажа. " Странна ми беше реакцията на Карадайъ, само че той явно си има свои съображения ", сподели Горанов и разясни, че не е схванал думите му за интервенция на страната.

" Ако засяга, че секциите са охранявани от полицията- това е реалност. Движение за права и свободи усилиха въздействието си на много места. Движение за права и свободи би трябвало да приказва за разширение на геометрията, за географията не би трябвало да приказва. Геометрията да се показват по-добре . Той е приключил математика, може би ще разбере какво му споделям ", сподели Горанов по адрес на Карадайъ.

ГЕРБ усилва от 130 на 140 кметовете си. С изключение на Пазарджик сме първа политическа мощ, съобщи финансовият министър и сподели, че думите на Борисов, че ще пристигна време, когато партията ще работи за кметовете, се оказали истина. На доста места хората поддържаха повече ГЕРБ, счита Горанов.

Запитан: " Бюджет 2020 - избирателен ли беше ", министърът сподели, че бюджетът е изработен преди изборите през 2021 година Продължаваме 3 политики, заложени от пролетта - уравновесен бюджет, 1500 лева междинна заплата, удвояване на учителските заплати сме .

" Учителската специалност към този момент е много атрактивна. Мои сътрудници се оплакват, че напущат скъпи чиновници, изпуснем ли в този момент да не оправим системата на междинното обучение , не може да приказваме за качество на работната мощ . Един просветен човек не може да му купиш гласа нито с кебапче, нито с обещания " , добави Горанов и сподели, че на 7 ноември ще бъде гледан Бюджет 2020 в комисия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР