Ако до вчера сте били притеснени, заради мигрантския натиск и

...
Ако до вчера сте били притеснени, заради мигрантския натиск и
Коментари Харесай

Трифонов: Тагарев с гордост заяви, че изпраща 50 човека на границата и всичко е наред. Тия хора не са в ред

„ Ако до през вчерашния ден сте били обезпокоени, поради мигрантския напън и поради обстановката в Газа към този момент би трябвало да сте изцяло спокойни и да се чувствате предпазени. Министърът на защитата Тагарев сподели, че изпраща 50 индивида на границата с Турция, с цел да ни пазят от тълпите мигранти “.

Това написа в профила си във Facebook профила си Слави Трифонов.

Според него тонът на Тагарев е бил „ звук на човек, който обезпечено носи успокоение “.

„ Тоест, умерено българи, изпращам 50 индивида на границата и всичко ще бъде наред. Не знам дали сте се интересували какъв брой е дълга границата ни с Турция. Дълга е 259 км. Значи, в случай че имаме вяра на математиката, както желаят ръководещите, 50 индивида на 259 км значи, че един човек ще пази 5 км и 180 метра. Уважаеми съграждани, мигрантите, които желаят да минат през България и да влязат в Европейския съюз са хиляди. Много хиляди. Нали всеки ден виждате по някой аварирал бус препълнен с небогати хорица. Това е единствено капка в морето “, изяснява логиката си Трифонов.

Той акцентира, че мигрантите тази година са с 30% повече от предходната и няма да ги спрат 50 индивида.

„ Това е смешно, тъпо и унизително. Тях може да ги спре единствено добре оборудвана войска и софтуерно предпазена граница. Или министърът на защитата е безусловно вманиачен, или нас ни мисли за луди. Министърът на защитата с горделивост съобщи, че изпраща 50 индивида на границата. Националните малките екрани с горделивост оповестиха, че министърът на защитата с горделивост е декларирал, че изпраща 50 индивида на границата, а аз изпитвам тъпото възприятие, че тия хора не са в ред. И ръководещите, и медиите, които ги обслужват. За наслада и за горделивост има българи като 23- годишният Светослав Митев, за който през вчерашния ден ви споделих. Момчето, което завоюва международното състезание по правене на пица. Откачена работа “, приключва Слави Трифонов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР