Ако до този момент сте имали предимно разочарования в любовен

...
Ако до този момент сте имали предимно разочарования в любовен
Коментари Харесай

4 грешки, които саботират шанса да срещнете правилния партньор

Ако до този миг сте имали най-вече разочарования в любовен проект, може би би трябвало да промените метода, по който подхождате към връзките. И най-много да бъдете наясно за грешките, които вие самите допускате.

Много хора ще се съгласят, че днешната действителност е може би най-трудната по връзки на любовта. Днес имаме късмет да срещаме доста повече хора, само че това има както своите преимущества, по този начин и дефекти. В морето от обилие и видимо неограничени благоприятни условия, все по-предизвикателно е двама души да основат сериозна връзка.

Ако вие самите имате проблеми в любовен проект и към момента не сте срещнали своя човек, вижте дали не допускате някоя или някои от следните неточности:
Не желаете да видите действителността
Когато харесваме даден човек, имаме склонността да виждаме най-вече положителното в него. Както и да променяме действителността, тъй че тя да пасва на нашия блян и мечтана обич. Това е една от аргументите за толкоз доста разочарования в любовта. Всичко щеше да бъде по-различно, в случай че деликатно слушахте и наблюдавахте какво прави евентуалният сътрудник. Ако някой ви каже в прав текст, че не желае сериозна връзка, а това е в действителност, което вие желаете, не се самозаблуждавайте. Не продължавайте да се срещнете с него, единствено тъй като се надявате той да ви оцени и да промени мнението си. От друга страна внимавайте и за противоречащи си дейности и думи. Ако индивидът насреща приказва това, което желаете да чуете, само че дейностите му не дават отговор, това също е явен знак, че би трябвало да си тръгнете от него.

 Добави изложение
Приемате недопустимо държание
Истината е, че не можете да контролирате другите хора. Но можете да контролирате себе си – избора ви дали да участвате в нещо, както и по какъв метод ще реагирате да обещано държание на различен човек. Ако зад тила си имате доста разочарования в любовен проект, би трябвало да се запитате каква е вашата отговорност? Може би толерирате недопустимо държание? Не изразявате потребностите си? Не поставяте граници? Вътрешната работа и опознаването на вашата душeвност и модели на държание ще ви помогне по-лесно да се откъснете от любовния цикъл на незадоволеност. Защото колкото повече време губите в компанията на несъответствуващи хора, толкоз повече се отдалечавате от момента да бъдете с човек, който в действителност е верен за вас.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР