Ако до момента сте си мислили, че сте избягали от

...
Ако до момента сте си мислили, че сте избягали от
Коментари Харесай

Бившата любов може скоро да се върне при тези зодии

Ако досега сте си мислили, че сте избягали от всички компликации при раздялата, срещата с някогашната ви обич ще покаже какъв брой доста сте сбъркали. Миналата обич не е толкоз елементарно да се не помни и даже може ненадейно да се възроди от пепелта.

Това първо ще ви изкара от равновесие и по-късно ще ви накара да извършите сложен избор. В края на годината такава сложна любовна обстановка чака представителите на няколко зодии, по тази причина ви съветваме да ревизирате дали и вие не сте един от тях.

Овен

Миналото ще ви припомня за себе си. В този случай потреблението на остарялата фраза „ прощаване с предишното “ е несвоевременно, защото даже птиците знаят, че няма избавление от кармата.

Бившата обич може да влезе в контакт още веднъж с вас. Той или тя, като че ли инцидентно, ще ви позвъни с думите: „ Здравей, просто желаех да попитам по какъв начин си и какво правиш. Зает ли си в този момент “. И по този начин ще стартирате през цялото време.

Има огромна възможност от помиряване, което може да се сметне за съображение за сериозна връзка. Е, шанс, време е да се установите!

Близнаци

Близнаците също ще усетят върху себе си цялостната мощ на ориста и кармата. Родените под този знак ще преживеят сложни събития, които няма да им разрешат да избегнат срещата с призраците от предишното.

Очакванията са този, който дълго време страда от самотност, да построи мощна и постоянна връзка. А други, които към този момент са построили прочувствена връзка с различен човек, ще би трябвало да я премислят. Някаква висша мощ ще ви принуди отново да се свържете с човек, който не сте виждали от доста дълго време, само че към който към момента имате усеща надълбоко в себе си.

Рак

В живота на Раците не всичко е толкоз безпрепятствено. Това е по този начин - вашият дом, връзката и бракът несъмнено са под голям напън, както и кариерата ви. Но спокойствието, търпението, постоянството и решителността ще ви оказват помощ да разрешите прочувствените си проблеми.

Ще би трябвало да се борите и с призраците от предишното си. Просто не можете да устоите на апела на това, което изпълва сърцето ви. Ще търсите спомагателна доза от него, без значение от цената.

Тези Раци, които не са съумели да намерят любовта си за една година, ще получат друга опция в края на годината. Използвайте я.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР