Ако до Коледа не ни приемат, границите между България и

...
Ако до Коледа не ни приемат, границите между България и
Коментари Харесай

Интересно предложение от Андрей Новаков: Границите между България и Румъния трябва да бъдат премахнати

Ако до Коледа не ни одобряват, границите сред България и Румъния би трябвало да бъдат отстранени. Това съобщи пред NOVA NEWS евродепутатът Андрей Новаков.

Според него взаимни дейности с Румъния биха улеснили изграждане на още един мост и стартиране на ферибот по Дунав. " За всеки ден, загубен на границата, камион губи по 200 евро на притежателя си. Много от водачите напущат работа, тъй като не желаят да висят на границите. Има хиляди опити в денонощието да се премине границата, обикновено е да има акции. Когато се залавят корумпирани служители на реда, те би трябвало да знаят, че ще изгубят пенсията си, всички привилегии. Проблемът с приемането ни в Шенген не е към този момент в Нидерландия, колкото в Австрия. Там ще има избори и на някой му трябват по-секси послания като да вземем за пример " ние ще ги спрем, с цел да можете вие да спите умерено ". Спокойният сън в Австрия не зависи от това дали сме в Шенген, даже в противен случай ", разяснява той. 

По думите му откогато Мария Габриел е външен министър дипломацията е на високо равнище. " Откакто тя пое връзката с евроинституциите, не сме имали предупрежения за неизпълняване на законодателството, процесът във връзка с приемането ни в Еврозоната се обясни ", счита Новаков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР