“Ако до 3 януари не внеса 10 хиляди лева гаранция,

...
“Ако до 3 януари не внеса 10 хиляди лева гаранция,
Коментари Харесай

Сидеров: Ако до 3 януари не внеса 10 хиляди лева гаранция, ще ме задържат под стража

“Ако до 3 януари не внеса 10 хиляди лв. гаранция, ще ме задържат под стража ", съобщи за Труд вчера лидерът на “Атака " Волен Сидеров. Той бе безапелационен, че това е доста подло, тъй като до тогава са все почивни дни и няма по какъв начин да откри 10 хиляди лв. в този период.

Обвиненията против Сидеров са три, всичките неуместни, съгласно него.

Първо, той отива в Първо РПУ с екип на тв “Алфа " да желае пояснение по какъв начин е била назначена татуираната полицайка Симона Радева, която се прочу около подсъдимия Георги Семерджиев. Сидеров стартира упорито да чука по стъклото и да пита кой и по какъв начин е назначил тази полицайка. Никой не идва, а в обвиняването му написа, че бил пукнал стъклото, чукайки по него. След което изкачат четирима униформени и с удари го вкарват в районното, където го държат 10 часа “без никакво законово съображение ", споделя Сидеров. Сега това го изкарват като безчинство.

Вторият случай е с NOVA. От студиото на “Алфа " се обаждат на виновната редакторка, която споделя, че не беседва с тях и затваря телефона. Сидеров отива с екип на малкия екран си и желае диалог с нея, тъй като тя се държи жестоко, и желае да пита за какво не дава всички гледни точки за войната в Украйна. “При което изскочиха 2-3 сотаджии с маски. “Написали са, че съм бил свалил маската на единия и съм му предизвикал лека телесна щета ", споделя Сидеров.

Третото обвиняване е за “цинизъм и нарушаване на публичния ред " и е най-абсурдното, съгласно него. На ъгъла на столичните улици “Денкоглу " и “Витоша " той бил преследвал “неустановено лице " и го питал за какво не учи български. “Като не е открито лицето кой се е оплакал, с цел да ми се повдига обвиняване ", пита Сидеров.

Междувременно в обществените мрежи бе пусната “Петиция в поддръжка на публициста, общественика и политика Волен Сидеров по отношение на следващия прокурорски и полицейски тормоз против него ". Тя е адресирана до президента, ръководителя на Народно събрание, служебния министър председател, ръководителите на ПГ, основния прокурор, правозащитни организации, омбудсмана и други виновни фактори в страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР