Ако до 2 февруари няма план за отпадане на COVID

...
Ако до 2 февруари няма план за отпадане на COVID
Коментари Харесай

Зам.-председателят на „Възраждане“: Очакваме до 2 февруари план за отпадане на мерките


Ако до 2 февруари няма проект за отпадане на Коронавирус ограниченията, излизаме на митинг. Това съобщи в „ Лице в лице “ зам.-председателят на „ Възраждане “ Цончо Ганев.

Той разяснява, че над 2 месеца са минали, откогато партията е внесла в Народното събрание законодателни промени за правосъдна промяна, само че текстовете съзнателно не се преглеждат в комисия или зала.

По думите му става въпрос за промяна на Висшия правосъден съвет, а не за непосредствено унищожаване на основния прокурор Иван Гешев.

Ганев посочи, че партията им е водач по вкарани законопроекти в разнообразни области.

„ Демократична България “ от години е крепят на риториката по какъв начин щ сменят основния прокурор, а те даже не са внесли законопроект за това. Тази коалиция не трансформира безусловно нищо от това, което правеше ГЕРБ 12 година Те пристигнаха на власт с помощта на анти-ГЕРБ риториката, само че извършват 1:1 нещата “, сподели депутатът.

Според него ръководещата коалиция в Народното събрание нарушава законопроекти и вкарва данъчни закони със задна дата, като по този начин се нарушава Конституцията. Ганев сподели още, че досега се одобряват единствено законопроекти, импортирани от Министерския съвет.

Депутатът съобщи, че с цел да се защитят националните ни ползи, би трябвало да се предоговорят изискванията по договорите с Европейски Съюз и НАТО.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР