Ако днес ще давате съвети на другите, внимавайте. Направете го

...
Ако днес ще давате съвети на другите, внимавайте. Направете го
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Някой се нуждае от съвет, но запазете емоциите за себе си

Ако през днешния ден ще давате препоръки на другите, внимавайте. Направете го внимателно, без непотребни страсти, предизвестяват звездите.

Овен

Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере, какво желаете да му кажете, и никакви Ваши причини няма да му окажат нужното влияние. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разсъдък, а към възприятията му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Телец

Днес на Вашия обичан човек ще му е мъчно да разбере, какво имате поради, даже и Вашите пояснения да са напълно ясни и точни. Просто през този ден ще говорите на напълно разнообразни езици. Ще се наложи да търсите някакви компромисни точки за контакт.
 

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.
 

Рак

Безпристрастната позиция е постоянно най-правилната, а това е изключително годно през днешния ден, когато към Вас ще кипят куп страсти. Ако това се случи в професионалната сфера, пробвайте се, колкото може по-бързо да се окажете надалеч от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до персоналната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към прям диалог.
 

Лъв

При Лъвовете е допустимо да има дребен проблем от механически темперамент - някой от телефоните - мобилния или стационарниа - може по някаква причина да излязат от строя. Затова в случай че Вашта половинка не може да Ви позвъни, може самоуверено да се оправдаете с магнитните стихии и отрицателното въздействие на галактическите сили.
 

Дева

В очите на ближните си търсете състрадание, а не удивление. Когато го видите, ще знаете към кого би трябвало да се обърнете за помощ. Когато имате потребност. И по едно и също време с това ще си изясните, кой единствено би пускал фойерверки, без да е в положение, да Ви помогне за каквото и да било...
 

Везни

Днес ще бъдете хладни и пресметливи и към всичко ще подхождате от позиция на логиката и здравия разсъдък. Колкото и да е хубаво това, към любовните работи няма да е доста съотносимо... Опитайте се да послушате сърцето си! Но изключете мозъка, въпреки и не напълно...
 

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя обичан човек това, което нормално изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали в действителност всичко е по този начин хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за момент могат да се разбият?...
 

Стрелец

Трудничко ще Ви бъде през днешния ден да решите какво да извършите със обстановката, която е зародила във Вашия персонален живот. Логиката, виталния опити мъдрите препоръки ще Ви подсказват едно, а сърцето и интуицията ще Ви нашепват напълно друго. Решете сами, кого да послушате.
 

Козирог

Днес много мощно ще се паникьосвате, и това ще бъде най-вече за незначителни неща. Нищо съществено не заплашва нито Вашия обичан човек, нито връзките Ви с него. Притеснителна е единствено Вашата суматоха, която има в действителност разрушителна мощ. Струва ли си?
 

Водолей

Днес може да възнинат проблеми с общуването - някои хора от Вашето обграждане ще бъдат настроени нападателно към Вас, а дейностите Ви ще бъдат обсъждани и подложени на критика. Старайте се, да се отнасяте по- меко към недоброжелателите, още повече, че вечерта обстановката с общуването ще се успокои. В работата са евентуални задръжки в договарянията и проблеми с задграничните сътрудници.
 

Риби

Трябва да измененията нещо както в персоналния, по този начин и в професионалния живот. Днес ще съумеете да внесете нещо ново, без да пренебрегвате остарялото, и без да се отказвате от това, което е било тествано с времето. Умението да примирявате непримиримото Ви прави незаменими „ регулировчици ” в пресечната точка на бизнеса и другарските различия. Само че би трябвало да имате поради, че в непознатите работи би трябвало да се намесвате доста деликатно. Давайте препоръки без непотребен възторг. Личното си мнение изказвайте внимателно, и никога не принуждавайте другите към действия, за които още не са подготвени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР