Ако джакпотът беше спортист, щеше да е световен рекордьор, ако

...
Ако джакпотът беше спортист, щеше да е световен рекордьор, ако
Коментари Харесай

Най- големият джакпот в историята на тотото е в тиража на 24 март

Ако джакпотът беше състезател, щеше да е международен рекордьор, в случай че беше актьор щеше да носи Оскар, само че той е джакпот и неговото значение се мери в пари.

лв. е прогнозният
джакпот в играта " Тото 2 - 6 от 49 " за тиража в четвъртък! Това не е заглавие на холивудска продукция, а изцяло действителна опция за продобиване на най-големият джакпот в 65 годишната история на Български състезателен тотализатор. Шест печеливши цифри, могат непосредствено да изпратят тази сума в банковата сметка на някой късметлия. А залогът за шест цифри в тиражът на 24 март е единствено един лев и двайсет стотинки. Всеки самичък може да реши какъв брой неща може да свърши с този залог и какъв брой ще са тези неща, в случай че грабне съвсем 10 000 000 лв.. Вероятно всяка " везна на целите " ще се наклони в интерес на джакпота.

Независимо от коя игра са,
джакпотите имат общото качество да бъдат мечтани. Силни стремежи провокира и прогнозният джакпот в играта " Тото 2 - 6 от 42 " със сумата от 1 005 000 лв.. Повечето участници в играта, незабавно могат да създадат простата сметка, че с един милион лв., могат да си свършат много неща, в това число закупуване на недвижими парцели по света, а с остатъка от 5 000 лв., ще почерпят околните и несъмнено родата. Защото малко неща сплотяват родовите връзки по този начин, както замогването на някой член от семейството.

Напълно е разбираемо желанието за присъединяване в тото-игра, в която опциите за облаги са извънредно огромни. Има такава игра и нейното име е " Тото 2 - 5 от 35 ". Минималният
залог е нищожен със своите осемдесет стотинки. Възможностите за облаги са впечатляващи, тъй като в предходния тираж бяха сграбчени към 20 000 обособени облаги. Ако по някаква случайност не сте спечелили от първо или второ изтегляне, това може да се случи със същите комбинации, на които сте заложили във Втори тото късмет на играта. Там облагите са до 200 000 лв. и всеки самичък може да реши, желае ли да опитва шанса си или ще го държи надълбоко заровен в скептицизма си доста години напред.

Традиционно и този четвъртък
джакпотите в играта " Тото 2 - Зодиак " са до 3 000 000 лв., а композиция от пет цифри и една зодия към тях, могат да изпратят някой късметлия в групата на тото-милионерите. Много хора ще кажат, че това не може да им се случи, само че по този начин са мислили и 119-те тото-милионери, до момента в който шансът не им сподели, че хубави неща се случват на всеки.

Залози за 23-я тираж, който ще бъде извършен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 24 март онлайн на или в тото пунктовете.

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР