Ако Демократична България реши да не даде подкрепа на правителството,

...
Ако Демократична България реши да не даде подкрепа на правителството,
Коментари Харесай

Радан Кънев: Ако ДБ не подкрепи ИТН, няма да е предателство

Ако Демократична България реши да не даде поддръжка на държавното управление, препоръчано от Има Такъв Народ, това напълно няма да бъде изменничество.

Това написа във Фейсбук Радан Кънев в отговор на изявлението на Слави Трифонов, че ще е изменничество, в случай че не поддържат Има Такъв Народ.
 Радан Кънев към ЕНП: Не ни занимавайте с апели за коалиция сред ГЕРБ и Демократична България Радан Кънев към ЕНП: Не ни занимавайте с апели за коалиция сред ГЕРБ и " Демократична България "
„ Не ни занимавайте с апели за коалиция сред ГЕРБ и „ Демократична България “. Това е било посланието на писмото на е...

Радан Кънев изясни за какво няма да се почувства предаден: " Защото, когато съм дал своя вот за Демократична България, и през разум не ми е минавало, че Демократична България може даже да договаря за еднопартиен кабинет с 65, в голямата си част на мен изцяло непознати, народни представители зад тила си ".

По думите на Кънев той е виждал и " Троянски коне, които са обещавали промяна, а са работили в действителност за мафията, и Троянски магарета, които не могат да разграничат вярно от неверно и положително от зло. Виждал съм и хора, които се сгъват на четири при първото мигане на Главния, без значение какво са обещавали ".

Кънев разгласи, че дава цялостна поддръжка на своите водачи за договаряния. " И в случай че такива договаряния реализиран триумф - ще ги поддържа и поздравя. Но в случай че договаряния няма и евтиния Ви и много аматьорски шантаж, ще се усещам не предаден, а просто... показан ", написа още Радан Кънев.

 
 Радан Кънев: След зелените коридори искащите да се имунизират са по-малко Радан Кънев: След " зелените коридори " искащите да се имунизират са по-малко
Опитът на ръководещите да прикрият неуспеха с имунизацията посредством акцията с така наречен “Зелени коридори ” (PR упражнение без анало...



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР