Ако дъждовното време Ви потиска и затваря вкъщи, пригответе си

...
Ако дъждовното време Ви потиска и затваря вкъщи, пригответе си
Коментари Харесай

Интересни идеи за коледни подаръци

Ако дъждовното време Ви потиска и затваря у дома, пригответе си топъл благоуханен чай и се потопете в обмисляне на Коледа. Да, има време до светлите празници, само че хрумвания за коледни дарове постоянно е сполучлив миг. Планирането на даровете за близки и другари през октомври има няколко скъпи преимущества:
Имате задоволително време да проучите какво желаят обичаните ви хора и да откриете точния подарък, за който са мечтали. Може умерено да планирате бюджета си, да съберете и отделите средствата, нужни за дарове, без да свивате други разноски и без да пестите от цената на подаръка, правейки компромис с избора. Имате опция да следите за промоции и да закупите определения подарък на по-изгодна цена. Ще си доставите коледно въодушевление и ще разберете, че в действителност октомври не е толкоз мъчителен, колкото сте смятали.
5 хрумвания за общоприети дарове
Подарете движимост, обвързвана с заниманието. Така ще бъдете уверени, че подаръкът ще бъде оценен. Той може да бъде нови маратонки за спортиста или четки за изобразяване за художника – концепцията е да е движимост, която му е нужна за най-любимото занятие в свободното време. Ако предпочитате да подарите дреха или аксесоар, най-хубавият вид е да закупите и поднесете ваучер. Така получателят ще може самичък да избере модела и номера, които избира и носи, и ще избегнете риска това красиво сако да остане в дрешника, защото е номер по-малко от нужното. Подаряващите коледна украса, ще се отличат със жанр и нюх към красивото, в случай че изберат ръчно направени предмети. Ароматни свещи, фигури с дърворезба, стъклени рисувани играчки за елха – всичко това е подарък с история и обръщение, връщане към детството, движимост, определена с нюх към изкуството и хубостта. Ако сте се спрели на общоприетите коледни пуловери и чорапки, то най-малко изберете забавни модели с ексцентричен привкус. Чехли с рога на еленче ще зарадват тийна у дома. Техниката също е добър вид, в случай че тя подхожда на потребностите, желанията и усета на получателя. Фотографът би се зарадвал на нов уред, а дамата, запалена по здравословното хранене, на апарат за подготвяне на храна без мазнини или на пара.
9 хрумвания за ексцентрични дарове
Подари сбъдване на фантазия. Курс по готварство, танци, музикален инструмент или подобен, обвързван с образованието – проучване на непознат език, шофьорски курс – са съвършен вид за получателите, които от дълго време мечтаят за тях, само че нямат нужните средства, с цел да си го разрешат сами. Подари премеждие. Ваучер за пътешестване до непознати градове или страни, картинг, сафари – съгласно бюджета ти и съгласно опциите и желанията на получателя можеш да подариш страст, която да се помни дълго. Подари релакс. Уикенд в СПА курорт, седмица в усамотена хижа, ваучер за масаж – получателят ще бъде удовлетворен. Подари хубост. Няма дама, която да откаже подарък нова прическа, професионален грим или грижа за кожата и тялото. Подаръкът може да е на ниска цена – маникюр или скъпо струващи процедури за поддържане на тялото – бюджетът ти ще дефинира това. Подари мемоари. Фотосесия, фамилна отмора, професионално видео – запечатайте спомените. Подари адреналин. Ваучер за полет с балон, скок с бънджи или с делтапланер, рафтинг – всичко, което подвига адреналина и се помни дълго, е идеално за този тип подарък. Подари изкуство. Картина, ръчно направени бижута, рисувани аксесоари – изкуството има доста лица, избери подобаващото. Тук влизат и билетите за балет, опера, спектакъл, концерт – зависи само от желанието на обичания ти човек и твоите финансови благоприятни условия. Подари сладко прелъщение. Кошница с обичаните артикули или букет от бонбони, декораторска торта или ръчно направени сладки – преференциални, икономични и вкусни дарове, подобаващи за всеки. Подари допиране до природата и здраве. Планински преход, скално катерене, разходка с лодка в езеро, отмора на брега на язовир или море – подаръкът ще донесе страсти, въодушевление, релакс и здраве на обичаните ви хора.
Какво ще подариш ти? А искаш ли да получиш идеалния подарък? Сега е време да намекнеш на обичаните си хора защо мечтаеш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР