Ако дъждовното време Ви потиска и затваря вкъщи, пригответе си ...

Ако дъждовното време Ви потиска и затваря вкъщи, пригответе си

Интересни идеи за коледни подаръци

Ако дъждовното време Ви потиска и затваря у дома, пригответе си топъл благоуханен чай и се потопете в обмисляне на Коледа. Да, има време до светлите празници, само че хрумвания за коледни дарове постоянно е сполучлив миг. Планирането на даровете за близки и другари през октомври има няколко скъпи преимущества:
Имате задоволително време да проучите какво желаят предпочитаните ви хора и да откриете точния армаган, за който са мечтали. Може умерено да планирате бюджета си, да съберете и отделите средствата, нужни за дарове, без да свивате други разноски и без да пестите от стойността на подаръка, правейки компромис с избора. Имате опция да следите за промоции и да закупите избрания армаган на по-преференциална стойност. Ще си доставите коледно въодушевление и ще разберете, че в действителност октомври не е толкова мъчителен, колкото сте считали.
5 хрумвания за общоприети дарове
Подарете движимост, свързана с хобито. Така ще бъдете уверени, че подаръкът ще бъде оценен. Той може да бъде нови маратонки за спортиста или четки за изобразяване за художника – концепцията е да е движимост, която му е нужна за най-предпочитаното занятие в свободното време. Ако предпочитате да подарите дреха или аксесоар, най-положителният вид е да закупите и поднесете ваучер. Така получателят ще може самичък да избере модела и номера, които предпочита и носи, и ще избегнете риска онова красиво сако да остане в дрешника, защото е номер по-малко от нужното. Подаряващите коледна украса, ще се отличат със жанр и нюх към красивото, в случай че изберат ръчно направени предмети. Ароматни свещи, фигури с дърворезба, стъклени рисувани играчки за елха – всичко това е армаган с история и обръщение, връщане към детството, движимост, избрана с нюх към изкуството и хубостта. Ако сте се спрели на общоприетите коледни пуловери и чорапки, то най-малко изберете забавни модели с ексцентричен привкус. Чехли с рога на еленче ще зарадват тийна у дома. Техниката също е положителен вид, в случай че тя подхожда на потребностите, желанията и усета на получателя. Фотографът би се зарадвал на нов уред, а дамата, запалена по здравословното хранене, на апарат за подготвяне на храна без мазнини или на пара.
9 хрумвания за нестандартни дарове
Подари сбъдване на фантазия. Курс по готварство, танци, музикален инструмент или подобен, обвързван с образованието – проучване на непознат език, шофьорски курс – са съвършен вид за получателите, които от дълго време мечтаят за тях, само че нямат нужните средства, с цел да си го разрешат сами. Подари премеждие. Ваучер за пътешестване до непознати градове или страни, картинг, сафари – съгласно бюджета ти и съгласно опциите и желанията на получателя можеш да подариш страст, която да се помни дълго. Подари релакс. Уикенд в СПА курорт, седмица в усамотена хижа, ваучер за масаж – получателят ще бъде удовлетворен. Подари хубост. Няма дама, която да откаже армаган нова прическа, професионален грим или грижа за кожата и тялото. Подаръкът може да е на ниска цена – маникюр или скъпо струващи процедури за поддържане на тялото – бюджетът ти ще дефинира това. Подари мемоари. Фотосесия, фамилна отмора, професионално видео – запечатайте спомените. Подари адреналин. Ваучер за полет с балон, скок с бънджи или с делтапланер, рафтинг – всичко, което подвига адреналина и се помни дълго, е идеално за този тип армаган. Подари изкуство. Картина, ръчно направени бижута, рисувани аксесоари – изкуството има доста лица, избери подобаващото. Тук влизат и билетите за балет, опера, спектакъл, концерт – зависи само от желанието на предпочитания ти човек и твоите финансови благоприятни условия. Подари сладко прелъщение. Кошница с предпочитаните артикули или букет от бонбони, декораторска торта или ръчно направени сладки – преференциални, икономични и вкусни дарове, подобаващи за всеки. Подари допиране до природата и здраве. Планински преход, скално катерене, разходка с лодка в езеро, отмора на брега на язовир или море – подаръкът ще донесе страсти, въодушевление, релакс и здраве на предпочитаните ви хора.
Какво ще подариш ти? А искаш ли да получиш идеалния армаган? Сега е време да намекнеш на предпочитаните си хора защо мечтаеш.

Източник: actualno.com