Ако човекът, който обичате, е изневерил на някой друг с

...
Ако човекът, който обичате, е изневерил на някой друг с
Коментари Харесай

Да се влюбите в човек, който вече си има партньор

Ако индивидът, който обичате, е изневерил на някой различен с вас, мислите ли, че няма да изневери и на вас?

Да се влюбите в някого, който към този момент си има сътрудник, е доста деликатна обстановка. Трябва обаче, да сте наясно по отношение на грешките, които вършиме. Не можете да избегнете да се влюбите в някого, само че би трябвало да знаете какво значи за вас тази обстановка.

Любовта може да ви заслепи по подобен метод, че да вършиме неточности, без даже да го осъзнавате. Да се влюбите в някого, който към този момент си има сътрудник, е една от тези неточности. Тази обстановка може и постоянно предизвиква доста болежка.

В тази публикация ще приказваме за грешките, които вършиме, когато сте влюбени в някого, който към този момент си има сътрудник. Случвало ли ви се е това?

Грешките, които вършиме, когато сте влюбени в някого, който към този момент си има сътрудник

1. Грешките, които вършиме: изчаквате другата връзка да завърши

Това може да звучи малко тъжно, само че когато обичате някого, който към този момент има връзка, той или тя може да ви кажат неща като: „ Мисля да напусна колегата си “ или „ Чакам точното време … “

Тези изказвания ви държат в очакване на времето, когато ще можете да започнете действителна връзка с този човек. Трябва да внимавате и да сте сигурни, че той или тя са почтени или съществени с вас.

Но в случай че те ясно са ви споделили, че не имат намерение да изоставен настоящия си сътрудник, тогава няма смисъл да очаквате друго. От вас зависи да решите дали да приемете, че сте „ другия/другата “, или да прекратите връзката.

Първата обстановка е по-често срещана. Само не забравяйте, че в случай че обстановката не се промени след няколко месеца, може би очаквате на вятъра.

Някои хора чакат с години индивида, който обичат, да завърши връзката си. Но, след толкоз дълго време, те би трябвало да осъзнаят, че това просто няма да се случи – без значение какъв брой доста другия човек дава обещание.

И по този начин, доста е значимо да не се хващате в клопката и да чакате някого на вятъра, даже той/тя да ви шушукат благи думи.

3. Грешките, които вършиме: да се пробвате да манипулирате

Понякога, когато обичате някого, който към този момент е привързан, вие – може би неумишлено – се пробвате да го/я нараните. Как?

Може би вашата обич към избрания човек и желанието ви да разбиете връзката му/й са толкоз мощни, че да започнете да го/я тормозите по отношение на колегата. Можете да кажете неща като: „ Ако тя/той прави по този начин, той/тя към този момент не те обича “, или „ тя/той те употребява “, или „ Може би към този момент се среща с някой друг/друга “. Това са образци за операция.

По този метод, вие не позволявате на него/нея да вземе независимо решение. Още по-точно, вие изпълвате главата му/й с неща, които ще провокират подозрение и даже разногласия сред вас двамата.

Всичко това наранява. Не сте почтени и не давате на обичания човек опция да ви обича свободно.

3. Вярвате, че индивидът, който обичате, ще ви бъде правилен

Това е една от грешките, които желаеме да подчертаем най-вече. Представете си, че индивидът, който обичате, прекъсва връзката си, с цел да бъде с вас. Наистина ли очаквате той/тя да ви бъде верен/вярна спътник/спътница в живота?

Може би ще бъдат, само че не забравяйте, че те са били погрешни към колегата си, поради вас. Те към този момент са посочили липса на почитание към връзките в една връзка.

Знаете ли какви полезности има индивидът, с който сте? Очаквате ли да работят по друг метод с вас, единствено тъй като сте вие?

Бъдете доста деликатни с упованията, които поставяте, в случай че имате сътрудник, който е бил с някой различен при започване на връзката ви. Ако той/тя не е бил/била верен/вярна на този човек, за какво да е верен/вярна на вас?

Да обичате някого, който към този момент си има сътрудник, е деликатна обстановка , която може да ви измори, в случай че очаквате да завърши с връзка. Възможно е това в никакъв случай да не се случи. Това може да навреди на всички. Може да навреди на връзката им, само че и да навреди на вас, в случай че започнете естествена връзка и по-късно този сътрудник се окаже погрешен и към вас.

И по този начин, какво бихте създали, в случай че се влюбите в някого, който към този момент си има сътрудник?

Инфо: https://zdraveikrasota.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР