Ако често ставате жертва на непрестанен и силен пристъп на

...
Ако често ставате жертва на непрестанен и силен пристъп на
Коментари Харесай

Откриха лекарство срещу хълцане

Ако постоянно ставате жертва на непрекъснат и мощен припадък на хълцане, тогава ще желаете да прочетете за този медицински пробив. Статия на „ Futurism “ хвърля светлина върху работата на Али Сейфи, професор от Тексаския университет в Сан Антонио и самопровъзгласил се специалист по хълцането, който е патентовал HiccAway.

Този уред стопира хълцането още в самото му начало. Ако сте си помислили, че ще ви предложим мозъчна интервенция или импланти, грешите; HiccAway е по-скоро сламка, която контролира налягането на въздуха.

Но по какъв начин работи? Макар че самият патент съставлява доста подробна и комплицирана скица на въздушния поток и налягането на диафрагмата, късото пояснение е, че HiccAway употребява противоположна версия на правилото на Бернули. За тези от вас, които не се интересуват от просвета, просто знайте, че това решение за хълцане не включва стоене на глава или плашене на колегата ви.

В публикацията Сейфи коментира своята технология за прекъсване на хълцането, тъй че да бъде разбираема и за неспециалисти, като изяснява: " Представете си, че имате маркуч за вода и отворите кранчето. Ако поставите половината от палеца си пред маркуча, потокът остава същият, само че като измененията диаметъра, скоростта на течността се променя; тя изхвърля повече. " Ако към момента не разбирате науката зад HiccAway, на техния уеб страница процесът е разграничен на три елементарни стъпки, които са лесни за следване.

Устройството за лекуване на хълцане на Сейфи провокира огромен възторг в интернет и даже притегли инвестиция от 250 000 $.

Ако това е нещо, което ви интересува, само че не сте 100 % уверени в него, дано преминем през някои от прословутите домашни средства, които всички сме употребявали през годините за битка с хълцането. Някои хора се кълнат в следното: преглъщане със задържане на дъха, надълбоко дишане в хартиена торбичка, преглъщане на вода, усвояване на захар, дърпане на езика и гаргара с вода.

Ако сте обезверени или просто малко любопитни, патентованото средство против хълцане ще ви коства единствено 14 $. Сейфи е сигурен, че HiccAway работи, тъй че в случай че имате малко непотребни пари и към този момент не можете да понасяте хълцането, става дума за невисок финансов риск в подмяна на евентуално голяма премия.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР