Ако бяхме направили предизборна коалиция, можеше да се борим за

...
Ако бяхме направили предизборна коалиция, можеше да се борим за
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Петков и Василев ще мобилизират негласуващите

Ако бяхме създали предизборна коалиция, можеше да се борим за първо място и да получим първи мандат за сформиране на държавно управление. Не се тормозя, че наши гласоподаватели ще гласоподават за плана на Кирил Петков и Асен Василев. Това сподели пред Nova News Мартин Димитров от " Демократична България ".

Според него " Продължаваме промяната " има капацитет да активизира до момента негласували гласоподаватели.

Той разяснява и идния президентски избор. Димитров от една страна счита за вярна поддръжката на Румен Радев за антиправителствените митинги преди година, само че от друга по връзките към Русия мненията им не съответстват.

Бившият народен представител разяснява и напрежението в енергетиката.

" Компенсациите за бизнеса ще желаят нова актуализация на бюджета. Има потребност от отплата. Няма неуспех на пазарната стопанска система, а на държавната регулация през последните години ", съобщи той.

Икономистът бе безапелационен, че хората не трябва да бъдат плашени с Виденова зима, тъй като имаме валутен ръб, който стопира опцията за процеси, които да доведат до подобен срив.

" Но в случай че желаеме растежът да продължи, би трябвало да бъде определено работещо държавно управление, трети несполучлив опит ще бъде рисков за стопанската система ", уверен е Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР