Ако бяхме използвали старите критерии цяла България би трябвало да

...
Ако бяхме използвали старите критерии цяла България би трябвало да
Коментари Харесай

Нови меки мерки и обещание: зеленият сертификат отпада при 60% ваксинирани

Ако бяхме употребявали старите критерии цяла България би трябвало да бъде затворена, това съобщи министър председателят Кирил Петков на брифинг в петък вечер дружно с министъра на опазването на здравето Асена Сербезова и основният здравен контрольор Ангел Кунчев.

След 5 дни София, Благоевград и Ямбол влизат в стадий №3 - т.е. " започваме с леки, само че ограничаващи ограничения ". Те ще бъдат съобщавани най-малко 5 дни авансово, даде обещание Петков и презентира нови индикатори и данни, които ще бъдат отразявани на.

Картата, която демонстрира заетостта на болничните кревати за пациенти с Covid-19, ще бъде прегрупирана и към този момент ще е с пет региона .

Другата вест, която заяви Кирил Петков: При имунизация от 60% с първите две дози за вътрешна приложимост отпада зеления документ. Процентът имунизация е въведен, с цел да не се основава напрежение за интензивните кревати и опциите здравната система да поеме заболелите. Зеленият документ обаче сигурно не би изнемощял за пътешестване в чужбина, където ще важат съответните правила.
 Затягат Коронавирус ограниченията в София
Затягат Коронавирус ограниченията в София

Градът към този момент е в стадий 3
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР