Ако бях президент, в най-лошия случай щях да дам на

...
Ако бях президент, в най-лошия случай щях да дам на
Коментари Харесай

Тръмп: Ако бях президент, в най-лошия случай щях да дам на Путин някои от рускоезичните райони на Украйна

Ако бях президент, в най-лошия случай щях да дам на Путин някои от рускоезичните региони на Украйна.

Това разгласи някогашният държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп в изявление пред консервативната медия " Фокс Нюз ". Любопитно е, че тази част от диалога на републиканеца с водещия Шон Ханити не бе излъчена, а за нея разбираме с помощта на " Дейли бийст ".

" При Тръмп руснаците нищо не превзеха ", похвали се в трето лице някогашният държавен глава. " Той (Владимир Путин) разбираше, в никакъв случай нямаше да го направи. Тук даже не приказваме безусловно за подписване на договорка. Можех и да договарям. В най-лошия случай щях да сключа договорка да превземе нещо, знаете, има избрани региони, които са рускоезични, почтено казано, само че можеше да се подписа договорка ".

" I could`ve made a deal to take over something, there are certain areas that are Russian-speaking areas, frankly, but you could`ve worked a deal. " - Donald Trump.

The perfect idea to inspire dictators all over the world to invade other countries and have never-ending wars.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Доналд Тръмп от дълго време упорства, че войната в Украйна в никакъв случай нямаше да се случи, в случай че той към момента беше президент, стигайки до такава степен да твърди, че " фалшифицираните избори " през 2020 година (за които си обвинявания е дал нула доказателства) са повода за непровокираната инвазия на Русия.

В интервюто пред Ханити Тръмп обвини американския президент Джо Байдън, че поради него руснаците се борят за " цялата енчилада ".

По-късно същата вечер консервативният водещ пусна фрагменти от своето " извънредно "  интервю с Тръмп в предаването си по " Фокс Нюз "  в праймтайма. Въпреки че Ханити излъчи сегмента, в който някогашният президент се хвалеше, че е можел да спре войната, частта за " договорката за рускоезичните региони "  е пропусната.

Вместо това, малко откакто Тръмп споделя: " Можех да договарям ", аудиото бързо препуска 30 секунди напред и чуваме, че  " Китай към този момент не почита Съединените щати ".

В изявлението си шоуменът още споделя, че " толкоз повече хора умират, в сравнение с се оповестява ", като акцентира, че това " в никакъв случай не би се случило ", в случай че той бе в Белия дом. Отново - този откъслек с присъединяване на кандидат-президента за изборите през 2024 г. не е излъчен по най-голямата консервативна медия в Америка.

Още в края на февруари 2022 година Тръмп скандализира интернационалната общественост, като окачестви решението на Путин да разгласи за самостоятелни сепаратистките региони ДНР и ЛНР като " гениално ". До през днешния ден, когато е питан непосредствено дали осъжда съветската инвазия в Украйна (дори в  " другарски " диалози с Ханити), републиканецът шикалкави и само акцентира, че Русия не би дръзнала да нападна, в случай че той бе на власт. 

В края на януари, откакто Байдън оповести, че ще даде 31 американски танка " Ейбрамс " на Украйна, Тръмп написа следната " мъдрост " в обществената си мрежа Truth Social.

" Първо танкове, след това идва ядреното оръжие. Прекратете тази луда война незабавно! Толкова е елементарно ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР